Type to search

Stiri Diverse

Mjallby vs. IFK Goteborg: Luptă pentru Ascensiune în Clasamentul Allsvenskan

Avatar of Xpert Bet
Share

IFK Goteborg: În Luptă pentru Supraviețuire

  IFK Goteborg traversează o perioadă dificilă, având un început de sezon dezamăgitor. Echipa, condusă de Jens Berthel Askou, a înregistrat două victorii, două remize și cinci înfrângeri în primele nouă meciuri, acumulând doar opt puncte, ceea ce i-a plasat pe locul 14 în clasament.

  În ultimul meci, Goteborg a obținut un egal 2-2 cu Sirius, după două înfrângeri consecutive în fața lui GAIS și Malmo, conform ultimelor statistici fotbal din Suedia.

  Performanțele slabe pe teren propriu sunt o problemă majoră pentru Goteborg, având doar un punct din patru meciuri acasă în acest sezon. Ultima întâlnire între Goteborg și Mjallby s-a încheiat cu o victorie de 1-0 pentru Goteborg în septembrie 2023.

  De asemenea, echipa lui Askou a pierdut doar unul dintre ultimele opt meciuri de campionat împotriva lui Mjallby. Cu toate acestea, absențele multiple ale jucătorilor de bază, inclusiv Laurs Skjellerup și Arbnor Mucolli, complică și mai mult situația echipei pentru meciul de marți.

Mjallby vs. IFK Goteborg: Luptă pentru Ascensiune în Clasamentul Allsvenskan
Jens Berthel Askou

Mjallby: O Formă Impecabilă

  Mjallby vine după o victorie convingătoare cu 3-0 împotriva lui Hammarby și se află într-o formă excelentă, fiind neînvinsă în ultimele patru meciuri. Echipa lui Anders Torstensson a acumulat 10 puncte din ultimele 12 disponibile, cu victorii împotriva Kalmar și Halmstad, și o remiză cu Brommapojkarna.

  Aceste rezultate au propulsat echipa pe locul trei în clasament, cu 17 puncte din nouă meciuri, la doar șapte puncte de liderii Malmo și două puncte de Djurgardens IF, aflată pe locul doi. Torstensson își va alinia echipa într-un sistem 3-5-2, cu Jacob Bergstrom, care a marcat de patru ori în acest sezon, în atac.

  Bergstrom va fi susținut de Imam Jagne, care a înscris de două ori în 12 apariții. Mjallby are un record solid în meciurile din deplasare, cu două victorii și două remize, și a câștigat întâlnirea corespunzătoare dintre cele două echipe în sezonul trecut cu 1-0.

  Cu toate acestea, Mjallby va fi lipsit de serviciile lui Tom Pettersson, dar în rest echipa este în formă completă pentru confruntarea de marți seara, ale cărei ponturi pariuri sunt disponibile pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

Mjallby vs. IFK Goteborg: Luptă pentru Ascensiune în Clasamentul Allsvenskan
Anders Torstensson

Formații probabile

  IFK Goteborg:

Bishesari; Santos, Svensson, Carlen, Johansson; Yalcouye, Pyndt, Thordarson; Pettersson, Carlstrand, Abraham

  Mjallby:

Tornqvist; Brorsson, Rosler, Stahl; Johansson, Gustafson, Gustavsson, Rojkjaer, Stroud; Jagne, Bergstrom

Taguri