Type to search

Stiri Diverse

Lausanne Sport vs. Grasshopper Zurich: Ultimul Meci din Super Liga Elvețiană 2023-24

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Lausanne Sport: Un Sezon de Succes pentru O Echipă Nou Promovată

  Lausanne Sport, nou promovată în sezonul 2023-24, a reușit să își securizeze un loc sigur în Super Liga Elvețiană, ocupând locul opt cu 40 de puncte după primele 33 de meciuri. Deși a fost repartizată în grupa de retrogradare pentru restul sezonului, echipa a demonstrat o performanță solidă. Cu o diferență de zece puncte față de Grasshopper Zurich, aflat pe locul 11, Lausanne a intrat în ultimele cinci meciuri cu un avantaj confortabil.

  După o serie de trei meciuri fără victorie, echipa condusă de Ludovic Magnin a obținut o victorie crucială cu 4-0 împotriva celor de la Stade Lausanne-Ouchy, asigurându-și astfel siguranța în ligă după un meci ale cărui ponturi fotbal au fost publicate online de cei mai buni experți ponturi pariuri sportive.

Acum, Lausanne Sport își propune să termine pe locul trei în grupa de retrogradare, fiind la doar două puncte în spatele echipei Yverdon Sport. Totuși, echipa gazdă va juca fără apărătorul Noe Dussenne, suspendat după un cartonaș roșu, și mijlocașul englez Trae Coyle, care se recuperează după o accidentare.

Lausanne Sport vs. Grasshopper Zurich: Ultimul Meci din Super Liga Elvețiană 2023-24
Ludovic Magnin

Grasshopper Zurich: Lupta pentru Onoare și Pregătirea pentru Baraj

  Infirmând unele predicții fotbal din Elveția, Grasshopper Zurich a avut un sezon dezamăgitor, terminând pe locul 11 cu doar 30 de puncte după 33 de meciuri, și va participa la barajul de retrogradare. Echipa lui Marco Schallibaum a încercat să reducă diferența de puncte față de Lausanne după împărțirea ligii, reușind două victorii și o remiză, dar speranțele lor de evitare a barajului au fost spulberate după înfrângerea cu Basel, 0-1.

  Grasshopper va juca ultimul meci al sezonului fără Bradley Fink, suspendat după un cartonaș roșu, și fără Meritan Shabani și Michael Kempter, ambii accidentați. Mijlocașul de 20 de ani, Dijon Kameri, este de asemenea indisponibil din cauza unei întinderi musculare. Cu toate acestea, echipa va căuta să încheie campania într-o notă pozitivă, în speranța de a se pregăti cât mai bine pentru barajul crucial care va decide viitorul lor în prima ligă.

Lausanne Sport vs. Grasshopper Zurich: Ultimul Meci din Super Liga Elvețiană 2023-24
Marco Schallibaum

Formații probabile:

  Lausanne Sport:

Letica; Giger, Dabanli, Nanizayamo, Poaty; Custodio; Diabate, Bernede, Sanches, Kalu; Sene

  Grasshopper Zurich:

Hammel; Abels, Paskotsi, Seko, Matam; Tobers, Ndenge; Momoh, Morandi, Mabil; Abubakar-Ankra

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri