Type to search

Stiri Serie A

Catanzaro și Cremonese Se Întâlnesc în Semifinalele Play-off-ului din Serie B pentru Un Loc în Serie A

Avatar of Xpert Bet
Share

Catanzaro: Surpriza Play-off-urilor

  Catanzaro a terminat pe locul cinci la finalul unui sezon de 38 de meciuri în Serie B, asigurându-și astfel avantajul terenului propriu în prima etapă a play-off-urilor. Clubul calabrez părea pregătit pentru o ieșire dramatică, fiind condus cu 2-1 de Brescia în timpul adițional, până când Alfredo Donnarumma a marcat un gol decisiv și a trimis în prelungiri un meci ale cărui ponturi pariuri au fost expuse online de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

  Catanzaro a profitat de ocazie și a marcat de două ori, Pietro Iemmello reușind o dublă în ultimele minute. Echipa lui Vincenzo Vivarini, care a promovat din liga a treia cu doar 12 luni în urmă, nu era văzută ca o candidată la promovare, dar acum se află la doar un pas de finala play-off-ului.

  Cu toate acestea, forma recentă a gazdelor este îngrijorătoare, având o singură victorie în ultimele șase meciuri, conform recentelor statistici fotbal din Serie B. Absențele notabile din echipă includ Mario Situm și alți jucători cheie din cauza accidentărilor, dar Catanzaro va miza pe atacantul lor prolific, Pietro Iemmello, pentru a-și asigura un rezultat pozitiv.

Catanzaro și Cremonese Se Întâlnesc în Semifinalele Play-off-ului din Serie B pentru Un Loc în Serie A
Vincenzo Vivarini

Cremonese: Echipa Favorită la Promovare

  Cremonese, echipă care a retrogradat din Serie A în urmă cu un an, a terminat pe locul patru în Serie B, la doar șase puncte de locurile promovabile direct. Antrenorul Giovanni Stroppa a avut luxul de a-și odihni echipa după o victorie cu 3-0 împotriva lui Cittadella în ultima etapă a sezonului regulat, având la dispoziție două victorii și o remiză în ultimele trei meciuri.

  Cremonese intră în acest meci cu un avantaj moral și cu o a doua manșă pe teren propriu, în Lombardia. Stroppa, care a mai condus echipe ca Crotone și Monza la promovare, trebuie să se asigure că jucătorii săi nu vor ceda presiunii. Ultimul meci dintre cele două echipe s-a terminat la egalitate, 0-0.

  Absențele includ jucători importanți ca Michele Collocolo și Felix Afena-Gyan, dar echipa va miza pe experiența veteranilor ca Massimo Coda sau Daniel Ciofani în atac, cu Franco Vasquez sprijinind dintr-o poziție avansată de mijlocaș. Potrivit ultimelor predicții fotbal italiene, acest meci promite a fi unul intens, cu ambele echipe dorind să facă un pas important spre Serie A.

Catanzaro și Cremonese Se Întâlnesc în Semifinalele Play-off-ului din Serie B pentru Un Loc în Serie A
Giovanni Stroppa

Formații probabile

  Catanzaro:

Fulignati; Scognamillo, Brighenti, Antonini, Scognamillo; Sounas, Pontisso, Petriccione, Vandeputte; Biasci, Iemmello

  Cremonese:

Saro; Bianchetti, Marrone, Lochoshvili; Zanimacchia, Pickel, Castagnetti, Buonaiuto, Quagliata; Vasquez; Coda

Taguri