Type to search

Stiri Euro 2024

Echipa Ucrainei pentru Euro 2024: Determinare și Talent pe Drumul Spre Succes

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Ucraina: Un Lot Puternic și Experimentat

  Echipa Ucrainei pentru Euro 2024, anunțată de antrenorul Serhiy Rebrov, este gata să impresioneze la turneul din Germania. Deși au reușit să se califice prin play-off-uri, echipa dispune de jucători talentați care pot pune probleme oricărui adversar. Printre aceștia se numără portarul de la Real Madrid, Andriy Lunin, Oleksandr Zinchenko de la Arsenal, Mykhailo Mudryk de la Chelsea și golgheterul din La Liga, Artem Dovbyk.

  Acești jucători cheie vor avea un rol crucial în următoarele meciuri, ale căror ponturi Euro 2024 vor fi disponibile online prin bunăvoința celor mai buni experți ponturi pariuri.

  Calificările au fost dificile pentru Ucraina, fiind într-o grupă grea alături de Anglia, Italia, Macedonia de Nord și Malta. În plus, din cauza conflictului din propria țară, echipa națională de fotbal a fost nevoită să joace toate meciurile de acasă în alte țări, așa cum arată recentele statistici fotbal europene.

  Totuși, au ratat doar la limită locul secund, după ce au terminat la egalitate de puncte cu Italia, campioana europeană en-titre. Rebrov și echipa sa au obținut rezultate notabile, inclusiv remize împotriva Angliei și Italiei, iar în play-off-uri au avut reveniri spectaculoase împotriva Bosniei Herțegovina și Islandei. 

Provocările Grupei E și Ambițiile Pentru Knockout

  Ucraina a fost repartizată în Grupa E la Euro 2024, alături de Belgia, Slovacia și România, ceea ce oferă echipei o șansă reală de a avansa în fazele eliminatorii. Cu toate acestea, fiecare meci va fi o provocare, iar pregătirea și strategia vor fi esențiale pentru succesul lor.

  Serhiy Rebrov, numit antrenor principal anul trecut, a reușit să câștige încrederea și respectul echipei printr-un început impresionant: șase victorii și trei remize în primele zece meciuri. Cariera managerială a lui Rebrov include titluri de campionat cu Dynamo Kiev, Ferencvaros și Al Ain, ceea ce îl face un lider valoros pentru Ucraina. Sub conducerea sa, echipa a demonstrat o evoluție pozitivă și o unitate puternică.

Echipa Ucrainei pentru Euro 2024: Determinare și Talent pe Drumul Spre Succes
Serhiy Rebrov

Zinchenko: Căpitanul din Teren

  Oleksandr Zinchenko, căpitanul echipei, joacă un rol vital în mijlocul terenului, controlând jocul cu precizia sa de pasare. Performanțele sale excelente în această poziție au fost esențiale pentru Ucraina, în special datorită susținerii din partea fundașului de la Everton, Vitaliy Mykolenko, pe partea stângă.

  În atac, Mykhailo Mudryk este cunoscut pentru abilitatea sa de a sparge apărarea adversarilor cu driblingurile sale, în timp ce Artem Dovbyk a demonstrat că este un finalizator letal pentru Girona. Cu Zinchenko ca motor al echipei, Ucraina are toate șansele să facă o figură frumoasă la turneu.

Echipa Ucrainei pentru Euro 2024: Determinare și Talent pe Drumul Spre Succes
Oleksandr Zinchenko

Lotul final de 26 de jucători ai Ucrainei pentru Euro 2024

  Portari:

Heorhiy Bushchan (Dynamo Kiev), Anatoliy Trubin (Benfica), Andriy Lunin (Real Madrid)

  Apărători:

Mykola Matviyenko (Sahtior Donetsk), Vitaliy Mykolenko (Everton), Illya Zabarnyi (Bournemouth), Oleksandr Tymchyk (Dynamo Kiev), Yukhym Konoplya (Sahtior Donetsk), Bohdan Mykhaylichenko (Polissya Zhytomyr)

DF: Valeriy Bondar (Sahtior Donetsk), Maksym Talovyerov (LASK), Oleksandr Svatok (Dnipro-1)

  Mijlocași:

Serhiy Sydorchuk (Westerlo), Oleksandr Zinchenko (Arsenal), Ruslan Malinovskyi (Genoa), Viktor Tsyhankov (Girona), Taras Stepanenko (Sahtior Donetsk), Oleksandr Zubkov (Sahtior Donetsk), Mykola Shaparenko (Dynamo Kiev), Mykhailo Mudryk (Chelsea), Heorhiy Sudakov (Sahtior Donetsk), Volodymyr Brazhko (Dynamo Kiev)

  Atacanți:

Roman Yaremchuk (Valencia), Artem Dovbyk (Girona), Vladyslav Vanat (Dynamo Kiev), Andriy Yarmolenko (Dynamo Kiev)

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri