Type to search

Stiri Euro 2024

Naționala Ungariei la Euro 2024: Experiență și Ambiție pentru Turneul din Germania

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Ungaria: O Echipă cu Experiență

  Ungaria și-a anunțat prima lotul complet pentru Euro 2024. Marco Rossi, managerul echipei, a confirmat cei 26 de jucători pe 14 mai, inclusiv cinci rezerve gata să intervină în caz de accidentări înainte de meciul de deschidere împotriva Elveției, pe 15 iunie. Lotul principal este plin de talent și experiență, fiind condus de starul de la Liverpool, Dominik Szoboszlai, care va juca un rol crucial ca și căpitan, confirmând ultimele predicții fotbal europene.

  Portarul Peter Gulacsi, fundașul Willi Orban și atacantul Roland Sallai sunt doar câțiva dintre jucătorii de bază care aduc stabilitate și forță echipei. Calificarea pentru Euro 2024 a fost relativ simplă pentru Ungaria, echipa terminând pe primul loc în grupă și reușind să ajungă la Campionatul European pentru a treia oară consecutiv. Acum, fiind clasată în top 30 mondial, Ungaria ar putea fi una dintre echipele surpriză ale turneului.

Naționala Ungariei la Euro 2024: Experiență și Ambiție pentru Turneul din Germania
Marco Rossi

Provocările Grupei și Meciurile de Pregătire

  Grupa Ungariei la Euro 2024 nu este deloc ușoară, echipa urmând să joace împotriva Scoției, Germaniei și Elveției. Deși grupa este dificilă, echipa este pregătită să facă față provocărilor, având programate meciuri de pregătire împotriva Irlandei și Israelului. Aceste meciuri, ale căror ponturi bune vor fi publicate online de specialișt în ponturi pariuri sportive, vor fi esențiale pentru a testa și ajusta strategia înainte de turneul final.

  Managerul Marco Rossi a transformat radical echipa de când a preluat echipa în 2018. Sub conducerea sa, Ungaria a reușit să se califice la Euro 2020 și Euro 2024 și a obținut promovarea în Liga A a Ligii Națiunilor, unde a învins Anglia de două ori și Germania o dată. În cele 62 de meciuri sub conducerea lui Rossi, Ungaria a câștigat 32 și a remizat 14, potrivit recentelor statistici fotbal din Ungaria.

  Dominik Szoboszlai, tânărul jucător de la Liverpool, este liderul incontestabil al echipei. Jucând într-un rol mai ofensiv decât la clubul său, Szoboszlai are libertatea de a crea oportunități și a marca goluri, fiind cel mai bun pariu al Ungariei pentru a ajunge în fazele eliminatorii. La doar 23 de ani, cu 40 de selecții și 12 goluri pentru echipa națională, Szoboszlai este simbolul renașterii fotbalului maghiar.

Naționala Ungariei la Euro 2024: Experiență și Ambiție pentru Turneul din Germania
Dominik Szoboszlai

Lotul final de 26 de jucători ai Ungariei pentru Euro 2024

  Portari:

Peter Gulacsi (RB Leipzig), Denes Dibusz (Ferencvaros), Peter Szappanos (Paksi FC)

  Apărători:

Botond Balogh (Parma), Endre Botka (Ferencvaros), Marton Dardai (Hertha Berlin), Attila Fiola (Fehervar), Milos Kerkez (Bournemouth), Adam Lang (Omonia Nicosia), Willi Orban (RB Leipzig), Zsolt Nagy (Puskas Akademia), Attila Szalai (Hoffenheim), Loic Nego (Le Havre)

  Mijlocași:

Bendeguz Bolla (Servette), Daniel Gazdag (Philadelphia Union), Laszlo Kleinheisler (Hajduk Split), Mihaly Kata (MTK Budapest), Adam Nagy (Spezia), Andras Schafer (Union Berlin), Dominik Szoboszlai (Liverpool), Callum Styles (Barnsley)

  Atacanți:

Roland Sallai (Freiburg), Martin Adam (Ulsan HD), Barnabas Varga (Ferencvaros), Kevin Csoboth (Ujpest FC), Krisztofer Horvath (Kecskemeti)

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri