Type to search

Stiri Euro 2024

Slovenia Euro 2024: O Națională Determinată Să Surprindă Pozitiv în Germania

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Slovenia: Lotul Finalizat și Optimismul Fanilor

  Echipa națională a Sloveniei pentru Euro 2024 este pregătită să își demonstreze valoarea în Germania, aceasta fiind doar a doua participare a țării la Campionatul European, după cea din 2000. Cu toate că au mai participat la două Cupe Mondiale, în 2002 și 2010, optimismul este ridicat datorită prezenței unor jucători de calibru, precum portarul Jan Oblak de la Atletico Madrid și atacantul în mare formă de la RB Leipzig, Benjamin Sesko.

  Matjaz Kek, antrenorul echipei, și-a finalizat deja lista celor 26 de jucători, oferindu-le astfel suficient timp pentru a se pregăti mental pentru turneu. Kek a reușit să formeze o echipă bine organizată, pregătită să provoace câteva surprize pe scena europeană în cele trei meciuri din grupă, ale căror ponturi pariuri vor fi expuse online de specialiști în ponturi pariuri sportive. Slovenia va întâlni în Grupa C adversari puternici, precum Danemarca, Anglia și Serbia. Deși mulți nu se așteaptă ca echipa să ajungă în fazele eliminatorii, fotbalul de turneu este imprevizibil și orice este posibil.

Slovenia Euro 2024: O Națională Determinată Să Surprindă Pozitiv în Germania
Matjaz Kek

Pregătirea și Performanțele Echipei

  Victoria cu 2-0 împotriva Portugaliei într-un meci amical recent arată că Slovenia are potențial să performeze în zilele bune. Fiecare echipă de la Euro 2024 are jucători talentați, iar Slovenia nu face excepție. Echipa este condusă de Jan Oblak, un portar considerat unul dintre cei mai buni din generația sa. Oblak nu numai că aduce siguranță în poartă, dar și o experiență vastă din meciurile de Champions League, ceea ce va fi neprețuit în meciurile dificile.

  Kek, aflat la al doilea mandat la cârma echipei, după ce a condus Slovenia și la Cupa Mondială din 2010, a demonstrat abilitatea de a motiva și organiza o echipă care poate depăși lipsa de calitate în anumite zone. În 2020, conform recentelor statistici fotbal europene, Slovenia a avut o serie impresionantă de opt meciuri fără înfrângere, reflectând capacitatea lui Kek de a forma o echipă unită și competitivă.

  În atac, Benjamin Sesko este așteptat să fie o amenințare constantă pentru apărarea adversarilor, în timp ce mijlocași precum Miha Zajc și Sandi Lovric vor încerca să controleze jocul din mijlocul terenului. Cu un mix de jucători experimentați și tineri talentați, Slovenia este pregătită să lupte pentru fiecare punct și să demonstreze că merită să fie la Euro 2024.

Slovenia Euro 2024: O Națională Determinată Să Surprindă Pozitiv în Germania
Benjamin Sesko

Lotul final de 26 de jucători ai Sloveniei pentru Euro 2024

  Portari:

Jan Oblak (Atletico Madrid), Vid Belec (APOEL), Igor Vekic (Vejle), Matevž Vidovšek (Olimpija Ljubljana)

  Apărători:

Jaka Bijol (Udinese), Miha Blazic (Lech Poznan), Jure Balkovec (Alanyaspor), Zan Karnicnik (Celje), David Brekalo (Orlando City), Erik Janza (Gornik Zabrze), Vanja Drkusic (Sochi), Zan Zaletel (Viborg)

  Mijlocași:

Timi Max Elsnik (Olimpija Ljubljana), Jasmin Kurtic (Sudtirol), Petar Stojanovic (Sampdoria), Benjamin Verbic (Panathinaikos), Miha Zajc (Fenerbahce), Sandi Lovric (Udinese), Adam Gnezda Cerin (Panathinaikos), Jon Gorenc Stankovic (Sturm Graz), Timi Max Elsnik (Olimpija Ljubljana), Tomi Horvat (Sturm Graz), Adrian Zeljkovic (Spartak Trnava), Nino Zugelj (Bodo/Glimt)

  Atacanți:

Josip Ilicic (Maribor), Andraz Sporar (Panathinaikos), Benjamin Sesko (RB Leipzig), Luka Zahovic (Pognon Szczecin), Zan Celar (Lugano), Jan Mlakar (Pisa), Zan Viptonik (Bordeaux)

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri