Type to search

Stiri Champions League

Finala UCL 2024: Borussia Dortmund vs. Real Madrid – O Confruntare Memorabilă cu Ultime Evoluții pentru Kroos și Reus

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Borussia Dortmund: Apărare de Fier și Contraatacuri Letale

  Pe 1 iunie, finala UEFA Champions League va aduce față în față Borussia Dortmund și Real Madrid. Borussia Dortmund a avut un parcurs impresionant în faza grupelor, acumulând 11 puncte în șase meciuri împotriva PSG, AC Milan și Newcastle United, terminând pe primul loc și avansând în fazele eliminatorii. Pe drumul spre finală, Borussia a triumfat asupra olandezilor de la PSV Eindhoven cu un scor general de 2-1, Atletico Madrid cu 5-4 și, în semifinale, PSG cu 2-0.

  De-a lungul turneului, Borussia Dortmund a marcat 17 goluri, însă a avut una dintre cele mai bune apărări, primind doar nouă goluri. Echipa lui Edin Terzic se bazează pe o apărare solidă și pe contraatacuri, demonstrând acest lucru în meciurile cu PSG, ale căror ponturi bune au fost publicate online de experți ponturi pariuri.

  Deși parizienii au dominat posesia și au creat numeroase ocazii, Borussia a rezistat și nu a primit niciun gol. În Bundesliga, Borussia a avut un sezon inconsistent, terminând pe locul cinci, dar și-a asigurat locul în următoarea ediție a Champions League datorită coeficientului ridicat. Acest meci va fi ultimul pentru Marco Reus la Borussia.

Finala UCL 2024: Borussia Dortmund vs. Real Madrid - O Confruntare Memorabilă cu Ultime Evoluții pentru Kroos și Reus
Marco Reus

Real Madrid: Atac Exploziv și Apărare Solidă

  Real Madrid a excelat în faza grupelor Champions League, obținând 18 puncte din șase meciuri împotriva Napoli, Braga și Union Berlin. În optimile de finală, Real Madrid a învins RB Leipzig cu 2-1 la general. În sferturile de finală, Real a trecut de Manchester City după o remiză spectaculoasă, 3-3 în tur și o victorie la loviturile de departajare. În semifinale, au depășit Bayern Munchen cu 4-3 la general.

  Real Madrid a marcat 26 de goluri în acest sezon de Champions League, având o apărare mai puțin strălucită, cu 15 goluri primite. Atacul lor puternic, condus de Vinícius, care a înscris cinci goluri și a oferit cinci pase decisive, a fost esențial în progresul echipei.

  În La Liga, Real Madrid a câștigat titlul, acumulând 95 de puncte din 38 de meciuri și terminând cu zece puncte înaintea rivalilor, conform recentelor statistici fotbal din Spania. Real a avut cea mai productivă ofensivă, cu 87 de goluri marcate și cea mai bună apărare, cu doar 26 de goluri primite. După Reus la Dortmund, aceasta va fi ultima partidă și pentru Toni Kroos la Real Madrid.

Finala UCL 2024: Borussia Dortmund vs. Real Madrid - O Confruntare Memorabilă cu Ultime Evoluții pentru Kroos și Reus
Toni Kroos

  Ultima întâlnire dintre Real Madrid și Borussia Dortmund s-a disputat în 2017, când Real a câștigat cu 3-2. Real Madrid rămâne neînvinsă în 47 de meciuri și a marcat în ultimele 24 de deplasări. Niciunul dintre ultimele șase meciuri ale Borussiei Dortmund nu s-a terminat la egalitate.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri