Type to search

Tenis

Dublă Performanță Românească la Roland Garros 2024: Irina Begu și Ana Bogdan Avansează în Turul 3

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Irina Begu în Turul 3: Surpriză pe Zgura Pariziană

  România se bucură de două sportive calificate în turul 3 la Roland Garros 2024, deși Simona Halep nu a primit wild-card, iar Sorana Cârstea a fost eliminată în primul tur. Irina Begu, aflată pe locul 127 WTA, a reușit să ajungă în turul 3, învingând-o pe favorita 27, cehoaica Linda Noskova, cu scorul de 6-4, 6-2.

  Meciul a durat doar o oră și 15 minute, demonstrând forma excelentă a Irinei pe zgura pariziană. În următoarea rundă, Begu se va confrunta cu Varvara Gracheva, jucătoare franceză, pe care a învins-o acum patru ani la Ostrava, într-un meci ale cărui ponturi tenis vor fi dezvăluite de cei mai buni specialiști ponturi pariuri sportive.

  Irina Begu, cu un joc solid și determinare, a surprins fanii și specialiștii, arătând că poate face față adversarilor de top. Victoria împotriva Noskovei (sfert-finalistă la Australian Open 2024) marchează un moment important în cariera sa, oferindu-i încrederea necesară pentru a continua parcursul impresionant la Roland Garros. Partida cu Gracheva se anunță a fi un duel intens, cu Begu având avantajul moral al victoriei anterioare.

Dublă Performanță Românească la Roland Garros 2024: Irina Begu și Ana Bogdan Avansează în Turul 3
Ana Bogdan

Ana Bogdan Trece de Pavlyucenkova: Speranțele României Continuă

  Ana Bogdan, ocupând locul 64 WTA, s-a calificat și ea în turul 3, după ce a învins-o pe rusoaica Anastasia Pavlyucenkova, cap de serie 20, cu scorul de 6-4, 6-4. Meciul a durat o oră și 38 de minute, arătând rezistența și abilitățile tactice ale Anei. În următoarea rundă, Bogdan o va întâlni pe favorita 15, Elina Svitolina, pe care a învins-o recent la Billie Jean King Cup.

  Pe lângă performanțele Irinei și Anei, sportiva de origine română, Bianca Andreescu, a ajuns și ea în turul 3 la Roland Garros. Confirmând recentele predicții tenis de la Roland Garros, Bianca a trecut de rusoaica Anna Kalinskaya și urmează să joace împotriva italiencei Jasmine Paolini. Aceste succese subliniază puterea și talentul tenismenelor românce pe scena internațională, promițând meciuri captivante în continuare.

Dublă Performanță Românească la Roland Garros 2024: Irina Begu și Ana Bogdan Avansează în Turul 3
Bianca Andreescu
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri