Type to search

Stiri Serie A

Duel Exploziv pentru Supraviețuire în Serie A: Hellas Verona vs. Udinese

Avatar of Xpert Bet
Share

Verona: În Căutarea Revirimentului

  Hellas Verona vine după o remiză încurajatoare împotriva unei echipe de top, Atalanta, unde au luptat intens pentru a obține un punct important. Cu toate acestea, situația în clasament este tensionată pentru Verona, care se află la limita retrogradării și trebuie să își continue forma bunăă pentru a rămâne în Serie A.

  Gazdele, sub conducerea lui Marco Baroni, sunt determinate să capitalizeze pe susținerea fanilor de acasă și să obțină o victorie crucială împotriva lui Udinese pentru a-și spori șansele de supraviețuire în prima ligă italiană, după un meci ale cărui ponturi Italia sunt publicate online de experți ponturi pariuri.

Duel Exploziv pentru Supraviețuire în Serie A: Hellas Verona vs. Udinese
Marco Baroni

Udinese: Dorința de Revanșă

  Udinese, de asemenea, se luptă pentru a evita retrogradarea și vine după un meci abandonat cu Roma, unde rezultatul era egal în momentul întreruperii. Cu acest joc la dispoziție și o atitudine de luptă, Udinese caută să obțină cele trei puncte în acest duel crucial cu Verona, confirmând recentele pronosticuri fotbal din Serie A. În meciul din tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 3-3.

 Sub comanda antrenorului Gabriele Cioffi, oaspeții doresc să își fructifice determinarea și să recupereze punctele pierdute în ultimele meciuri, arătând că au capacitatea de a rămâne în Serie A și de a-și asigura un loc în prima ligă italiană și în sezonul următor.

Duel Exploziv pentru Supraviețuire în Serie A: Hellas Verona vs. Udinese
Gabriele Cioffi

Formații probabile

  Hellas Verona:

Montipo; Centonze, Magnani, Dawidowicz, Cabal; Silva, Serdar; Noslin, Folorunsho, Lazovic; Bonazzoli

  Udinese:

Okoye; Kristensen, Bijol, Perez; Ehizibue, Payero, Walace, Samardzic, Kamara; Pereyra; Lucca

Taguri