Type to search

Stiri Bundesliga

Luptă Intensă pentru Supraviețuire: Union Berlin vs. Bayern München

Avatar of Xpert Bet
Share

Bayern München Își Reia Drumul

  După ce și-au asigurat locul în semifinalele Ligii Campionilor, Bayern München se întoarce la Bundesliga cu o deplasare pe stadionul An der Alten Forsterei pentru a juca împotriva lui Union Berlin sâmbătă după-amiază. Chiar dacă au fost detronați de Bayer Leverkusen în Bundesliga, bavarezii au încă ceva de demonstrat pentru a-și garanta locul în Liga Campionilor pentru următorul sezon și vor dovedi acest lucru în acest meci, ale cărui ponturi Bundesliga sunt publicate online.

  După o serie de trei sezoane cu eșecuri în sferturile Ligii Campionilor, Bayern München a reușit să se califice în semifinale, după ce au învins Arsenal cu scorul general de 3-2. Cu toate că au cedat titlul în Bundesliga, bavarezii speră să recupereze în Liga Campionilor și să încheie sezonul cu un trofeu european, anticipat de unele pronosticuri fotbal din Germania. Cu două meciuri importante în Bundesliga înainte de semifinala cu Real Madrid, Bayern trebuie să se concentreze și pe lupta pentru locurile de clasament în campionat.

Luptă Intensă pentru Supraviețuire: Union Berlin vs. Bayern München
Thomas Tuchel

Provocările lui Union Berlin

  Union Berlin se confruntă cu o situație dificilă, având nevoie de puncte pentru a se asigura că vor evita retrogradarea din Bundesliga. În ciuda unor rezultate dezamăgitoare recente, echipa rămâne hotărâtă să-și recapete forma și să își continue lupta pentru supraviețuire în prima ligă germană. Cu o revenire pe stadionul An der Alten Forsterei, Union Berlin speră să obțină o victorie importantă pe teren propriu și să își consolideze poziția în clasamentul ligii, confirmând recentele predicții fotbal din Bundesliga. În tur, Bayern a câștigat cu 1-0.

  Sub conducerea lui Nenad Bjelica, Union Berlin se confruntă cu un program dificil și cu o serie de accidentări înainte de meciul cu Bayern München. Cu toate acestea, echipa gazdă va încerca să profite de avantajul terenului propriu și de sprijinul suporterilor pentru a obține un rezultat pozitiv împotriva unei echipe puternice. Cu ambele echipe cu obiective diferite în acest meci, întâlnirea promite să fie una tensionată și incitantă.

Luptă Intensă pentru Supraviețuire: Union Berlin vs. Bayern München
Nenad Bjelica

Formații probabile

  Union Berlin:

Ronnow; Doekhi, Vogt, Leite; Khedira; Trimmel, Tousart, Schafer, Gosens; Aaronson, Kaufmann

  Bayern München:

Neuer; Kimmich, De Ligt, Dier, Davies; Pavlovic, Goretzka; Muller, Musiala, Tel; Kane

Taguri