Type to search

Stiri Ligue 1

Duel Major pe Stade de la Beaujoire: Nantes vs. Rennes în Ligue 1

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Renașterea și Deziluzia lui Nantes

  Nantes găzduiește Rennes într-un derby breton de Ligue 1, încercând să evite a noua înfrângere consecutivă pe Stade de la Beaujoire. Sub comanda lui Antoine Kombouare, Nantes revine în formă, dar victoriile acasă au fost greu de obținut, contrastând cu succesele în deplasare. Cu doar cinci meciuri rămase, Nantes se luptă să-și asigure supraviețuirea în Ligue 1.

  În ciuda începutului pozitiv sub conducerea lui Kombouare, Nantes a suferit înfrângeri consecutive pe teren propriu și are nevoie urgentă de puncte. Înfruntând o echipă a lui Rennes care trece printr-o perioadă dificilă, Nantes speră să-și reînnoiască succesul împotriva adversarilor din Bretonia și să se mențină pe drumul spre evitarea retrogradării în acest meci crucial, ale cărui ponturi Franța sunt expuse online de experți ponturi pariuri.

Duel Major pe Stade de la Beaujoire: Nantes vs. Rennes în Ligue 1
Antoine Kombouare

Probleme în Tabăra lui Rennes

  Rennes, condusă de Julien Stephan, a cunoscut o scădere bruscă de formă, înregistrând patru înfrângeri consecutive în toate competițiile. După o perioadă de dominare în mijlocul sezonului, echipa se confruntă acum cu dificultăți în a-și menține locul în clasamentul ligii și speranțele de calificare în cupele europene par să se estompeze rapid. Conform recentelor statistici fotbal din Franța, oaspeții au doar o victorie dintre ultimele șapte deplasări, așa că Rennes trebuie să-și revină rapid pentru a-și reafirma poziția în Ligue 1. În meciul din tur, Rennes a învins Nantes cu 3-1.

  Cu toate că se confruntă cu absența lui Enzo Le Fee, echipa lui Stephan este altfel completă, iar antrenorul poate face modificări tactice pentru a găsi soluțiile potrivite împotriva lui Nantes. În ciuda formei proaste, Rennes vine la această întâlnire cu determinare și ar putea încerca să profite de greutățile gazdelor pentru a obține cele trei puncte atât de necesare pentru a-și revigora șansele de a rămâne competitivi pentru un loc european.

Duel Major pe Stade de la Beaujoire: Nantes vs. Rennes în Ligue 1
Julien Stephan

Formații probabile

  Nantes:

Lafont; Amian, Castelletto, Pallois, Duverne; Moutoussamy, Chirivella; Mollet, Sissoko, Abline; Mohamed

  Rennes:

Mandanda; G. Doue, Omari, Theate, Wooh; Bourigeaud, Santamaria, Blas, D. Doue; Gouiri, Kalimuendo

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri