Type to search

Stiri Diverse

Bătălie Epică pentru Calificare în Finala Cupei Scoției: Aberdeen vs. Celtic

Avatar of Xpert Bet
Share

Aberdeen: Întoarcerea Către Glorie Sub Interimat

  Aberdeen pornește în această semifinală a Cupei Scoției cu dorința de a reveni în finală, după ce au fost învinși de Celtic în 2016-17. Cu o sezon regulat dezamăgitor, au căzut pe locul nouă în Premiership și sunt acum în grupa de retrogradare. După demiterea lui Barry Robson în ianuarie, interimatul lui Neil Warnock a fost scurt și fără victorii în ligă, dar două succese în Cupă au păstrat speranțele vii.

  Cu Peter Leven la cârmă ca interimar, Aberdeen visează să cucerească Cupa Scoției pentru prima dată din 1990, așa cum arată ultimele statistici fotbal din Scoția. Leven a preluat interimatul cu determinare, obținând două victorii și trei remize din șase meciuri, un record remarcabil pentru o perioadă de tranziție. Cu speranța de a-și conduce echipa spre triumf în Cupă, Leven visează la un rezultat istoric împotriva lui Celtic, iar acest vis ar putea să se materializeze în luna iunie, sub noua conducere a lui Jimmy Thelin.

Bătălie Epică pentru Calificare în Finala Cupei Scoției: Aberdeen vs. Celtic
Peter Leven

Celtic: La Vânătoare de Trofee

  Celtic, echipa cea mai de succes din istoria competiției, își propune să obțină trofeul cu numărul 42 în Cupa Scoției, depășind în semifinale Aberdeen într-un meci crucial, ale cărui ponturi fotbal sunt dezvăluite online de specialiști în ponturi pariuri sportive. Cu Brendan Rodgers la conducere, cei de la Celtic sunt în căutarea celui de-al doilea succes consecutiv, fiind deja lideri în campionat și pe drumul către încă o finală de cupă. Ultimul meci disputat între cele două echipe s-a terminat la egalitate, 1-1.

  Trecând printr-un sezon impresionant, Celtic vrea să păstreze tradiția succeselor din trecut și să marcheze încă o dublă campionat-cupă, consolidându-și poziția de cel mai dominant club din Scoția. În ciuda provocărilor dintr-o semifinală împotriva unui adversar puternic, Celtic își pune încrederea în performanța continuă a echipei, încheind sezonul cu un nou trofeu și confirmându-și dominanța în fotbalul scoțian.

Bătălie Epică pentru Calificare în Finala Cupei Scoției: Aberdeen vs. Celtic
Brendan Rodgers

Formații probabile

  Aberdeen:

Roos; Devlin, Gartenmann, MacDonald, Mackenzie; Barron, Duncan; McGrath, Clarkson, Lopes; Miovski

  Celtic:

Hart; Johnston, Carter-Vickers, Nawrocki, Taylor; O’Riley, Iwata, Hatate; Kuhn, Furuhashi, Hyun-Jun

Taguri