Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Superliga

Poli Iasi vs FC Voluntari. Statistici fotbal si ponturi pariuri SuperLiga Play Out Romania 20.04.2024

Avatar of xpertbet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Istvan Kovacs

Stadion
Stadion

Emil Alexandrescu

Icon
Transmis la TV

Digi Sport 1
Prima Sport 1
Orange Sport

ceas
Ora de incepere

15:00

ultimele 5 meciuri directe

Data
Data
Gazde Scor
Scor
Oaspeți Cornere
Cornere
Faulturi
Faulturi
Galbene
Galbene
Rosii
Rosii
10.02.2024 Poli Iași 0-0 Voluntari 5-2 6-9 2-1 0-0
23.09.2023 Voluntari 1-2 Poli Iași 2-4 11-13 4-4 0-0
22.04.2021 Poli Iași 0-1 Voluntari 7-2 15-25 2-5 0-0
01.03.2021 Poli Iași 0-2 Voluntari 4-4 15-20 2-3 1-1
07.11.2020 Voluntari 4-0 Poli Iași 11-1 9-12 2-3 0-0

FORMĂ ECHIPE

Logo
Poli Iași
Gazde Scor Oaspeți
Poli Iași 0-0 FCU Craiova
Poli Iași 0-0 Dinamo
Poli Iași 3-1 Rapid
Poli Iași 0-0 Voluntari
Poli Iași 1-0 'U' Cluj
Logo
FC Voluntari
Gazde Scor Oaspeți
Petrolul 0-4 FC Voluntari
UTA Arad 4-3 FC Voluntari
Sepsi 4-0 FC Voluntari
Univ. Craiova 2-1 FC Voluntari
Poli Iași 0-0 FC Voluntari
Poli Iași Voluntari
Medie puncte ultimele 5 meciuri
1.80
0.80

REZUMAT ULTIMUL MECI DIRECT

ECHIPE PROBABILE

Logo
Poli Iași
Portar Lung
Fundași Todoroski, Ilie, Samayoa, Ștefanovici
Mijlocași Jatoba, Bordeianu
Allanzinho, Roman, Bettaieb
Atacanți Buș
Kit
Logo
FC Voluntari
Portar Fernandez
Fundași Ricardinho, Armaș, Matricardi
Mijlocași Boboc, Crepulja, Rața, Aliji
Atacanți Dumiter, Nemec, Andrei
Kit

pont

Peste 1.5 Goluri @ 1.40

     Analizând stilul de joc și statisticile recente, acest meci dintre Poli Iași și FC Voluntari prezintă premisele unui duel cu cel puțin două goluri marcate. Poli Iași, chiar și în condiții de formă mai slabă, a marcat în mod consistent acasă, cu o medie de 1.06 goluri pe meci.

     Pe de altă parte, Voluntari, în deplasare, a avut o medie de 1.35 goluri marcate pe meci. În plus, ambii adversari se află sub presiunea acumulării de puncte pentru evitarea retrogradării, ceea ce îi poate motiva să adopte un stil de joc mai deschis și ofensiv. Aceste detalii sugerează că este foarte probabil să vedem cel puțin două goluri în această confruntare, fiecare echipă având capacitatea și motivația să contribuie la scor.

ANALIZA MECI

Poli Iasi vs FC Voluntari

     În contextul etapei cu numărul cinci din Play-Out-ul SuperLigii, întâlnirea dintre Poli Iași și FC Voluntari reprezintă mai mult decât un simplu meci de fotbal, având în vedere pozițiile actuale din clasament și miza mare pentru ambele echipe. Programată pentru data de 20 aprilie 2024, la ora 15:00, partida va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 1, oferind astfel suporterilor oportunitatea de a urmări fiecare moment al duelului.

     Poli Iași ocupă în prezent poziția a noua în clasamentul Play-Out-ului SuperLigii cu 18 puncte, în timp ce FC Voluntari se află puțin mai sus, pe locul șase, având 21 de puncte. Această diferență reflectă parțial stadiul diferit în care se află cele două echipe în lupta pentru evitarea retrogradării, însă ambele formații sunt departe de a fi într-o zonă confortabilă, ceea ce face ca întâlnirea să fie crucială pentru amândouă.

     Istoria recentă a întâlnirilor directe între cele două echipe oferă o perspectivă mixtă, cu opt victorii pentru Poli Iași, șapte pentru Voluntari și alte opt egaluri. Cele mai recente meciuri au arătat o luptă echilibrată, cu ultima confruntare directă, ce a avut loc pe 10 februarie 2024, încheindu-se cu un scor de 0-0. Statisticile arată că, în aceste dueluri, procentul meciurilor în care s-au marcat peste 2.5 goluri este destul de ridicat, ceea ce poate indica un joc deschis și cu multe ocazii de gol.

     Alin Roman, goalgheterul echipei gazdă, a acumulat în acest sezon 10 goluri în 27 de partide, demonstrând o formă consistentă în atac, în timp ce Adam Nemec de la Voluntari a reușit 8 goluri în 32 de meciuri, având un impact semnificativ asupra performanței echipei sale în fața porții adverse. Ambele echipe au avut un parcurs variabil în meciurile recente, Poli Iași neavând o victorie în campionat din 24 februarie 2024, iar Voluntari arătând o revenire de formă sub conducerea noului antrenor.

     Fiecare echipă își aduce propriul stil de joc și set de puncte forte și slabe pe teren. Poli Iași are tendința de a fi mai defensivă în abordare, având o nevoie critică de a strânge puncte pentru a evita retrogradarea. Pe de altă parte, Voluntari se bazează pe o abordare mai echilibrată, cu tranziții rapide între apărare și atac, ceea ce le-a permis să se distanțeze de zonele periculoase ale clasamentului.

     Această confruntare este deci nu doar un test de abilități fotbalistice, ci și unul de nervi și determinare, unde gestionarea presiunii și capacitatea de a exploata punctele slabe ale adversarului pot decide soarta celor trei puncte în joc. Fanii și suporterii vor avea cu siguranță o experiență captivantă, fie că urmăresc meciul din tribunele stadionului sau prin intermediul transmisiunilor televizate, în timp ce echipele vor lupta nu doar pentru victorie, ci și pentru supraviețuirea în elită.

Poli Iasi: Formă, știri si statistici

     Echipa Poli Iași se află într-o situație delicată în clasamentul Play-Out-ului SuperLigii, ocupând penultima poziție, cu doar un punct peste ultimul loc, FC U Craiova 1948. Situația de pe teren reflectă o perioadă de formă slabă, având în vedere că nu au reușit să câștige un meci în campionat din 24 februarie 2024. Această serie nefericită de rezultate include patru egaluri și trei înfrângeri, situație care a adus echipa într-o poziție periculoasă, cu riscul real al retrogradării.

     În cadrul acestor meciuri, Poli Iași a arătat o incapacitate de a menține consistența pe parcursul întregului joc, având dificultăți în a marca goluri și în a păstra avantajele. Conform statisticilor, Poli Iași are o medie de goluri marcate per meci în acest sezon de 1.00, însă în ultimele opt meciuri acasă, această medie a scăzut la 0.88. Acest lucru indică o scădere vizibilă a eficienței ofensive, care poate fi parțial atribuită absenței jucătorilor cheie, cum ar fi Bouhenna, suspendat, și L. Mihai și Marchioni, ambii accidentați.

     Defensiv, echipa a fost de asemenea inconsistentă. Au primit în medie 1.41 goluri pe meci de-a lungul sezonului, cu o ușoară îmbunătățire în ultimele opt partide, unde media golurilor primite a fost de 1.25. Această ameliorare este însă insuficientă pentru a compensa lipsa de goluri marcate. În plus, aproape jumătate din meciurile acasă ale lui Poli Iași s-au încheiat cu mai puțin de 2.5 goluri marcate în total, ceea ce subliniază luptele lor în atac.

     Un alt aspect semnificativ al luptei lor pentru supraviețuire în SuperLiga este mentalitatea echipei. Determinarea arătată în meciul de săptămâna trecută împotriva lui Dinamo, unde au pierdut la limită, ar putea servi drept punct de plecare pentru îmbunătățirea performanței. Conform antrenorului Tony Da Silva, echipa trebuie să mențină nivelul de angajament și determinare arătat în acea partidă, în ciuda deciziei controversate a arbitrului de a nu elimina un adversar cheie, care a avut un impact direct asupra rezultatului.

     Importanța suporterilor nu poate fi neglijată în această ecuație. Așteptările și sprijinul fanilor pot juca un rol crucial în inspirarea echipei să depășească această perioadă dificilă. Atmosfera de pe stadionul Emil Alexandrescu ar putea oferi impulsul emoțional necesar jucătorilor de a obține o victorie vitală împotriva adversarilor lor.

     Prin urmare, Poli Iași se află la un moment crucial al sezonului, cu necesitatea imperioasă de a transforma determinarea și suportul în rezultate pozitive pe teren. Cu doar câteva etape rămase până la finalul sezonului, fiecare meci devine o finală pentru salvarea de la retrogradare și menținerea speranței în rândul suporterilor și al comunității. Aceste condiții subliniază nu doar presiunea, dar și potențialul pentru eroism sportiv, pe care Poli Iași trebuie să îl capitalizeze pentru a rămâne în prima ligă.

FC Voluntari: Formă, știri si statistici

     Echipa FC Voluntari vine la acest meci într-o formă mult mai bună comparativ cu adversara sa, Poli Iași, și pare să fie pe un trend ascendent după schimbările recente de pe banca tehnică. Situată pe locul șase în clasamentul Play-Out-ului SuperLigii, cu 21 de puncte, Voluntari a reușit să se distanțeze de zona retrogradării, demonstrând o îmbunătățire semnificativă în performanță, în special în meciurile disputate în deplasare.

     De la venirea noului antrenor, Florin Pîrvu, Voluntari a arătat o schimbare pozitivă în atitudinea și jocul echipei. Sub conducerea sa, echipa a acumulat 7 puncte în 4 meciuri, un rezultat care a consolidat poziția echipei în afara zonelor periculoase ale clasamentului. Acest parcurs este o dovadă a adaptabilității și a rezilienței jucătorilor, care au răspuns bine la noile metode și strategii introduse.

     În ceea ce privește statisticile de deplasare, Voluntari are o medie de 1.35 goluri marcate pe meci și o medie de 1.88 goluri primite, indicând un joc ofensiv solid, dar și o vulnerabilitate pe faza defensivă. În ciuda acestor cifre, echipa a demonstrat capacitatea de a obține rezultate, chiar și în condiții dificile, un aspect esențial pentru meciurile din deplasare. De exemplu, au marcat în 12 din cele 17 meciuri disputate în deplasare în acest sezon, ceea ce arată o consecvență în atac care le poate fi de folos în încercarea de a pune presiune pe o apărare a Poli Iași care a arătat semne de fragilitate.

     Golgheterul echipei, Adam Nemec, cu 8 goluri marcate în 32 de meciuri, va fi, fără îndoială, o piesă cheie în strategia ofensivă a Voluntari. Abilitatea sa de a finaliza acțiunile ofensive și de a ține mingea în atac poate ajuta echipa să controleze ritmul jocului și să își creeze oportunități valoroase în fața porții adversarului.

     Voluntari a arătat, de asemenea, că poate fi periculoasă în fazele fixe, o armă importantă, mai ales în meciurile echilibrate. Ei au un procent impresionant de 71% meciuri în care ambele echipe au marcat când joacă în deplasare, ceea ce ar putea fi o indicație că partida cu Poli Iași ar putea avea mai multe goluri, având în vedere tendințele defensive ale ambelor echipe.

     Un element important în economia acestui meci va fi, de asemenea, sprijinul pe care Voluntari îl poate primi din partea suporterilor săi, chiar și în deplasare. Antrenorul Florin Pîrvu a subliniat în repetate rânduri importanța suporterilor și impactul pe care aceștia îl pot avea asupra moralului echipei, mai ales într-un meci cu așa miză mare.

     Astfel, Voluntari abordează acest meci nu doar cu speranța de a continua forma bună recentă, ci și cu obiectivul clar de a se distanța și mai mult de zona retrogradării. Determinarea de a menține ritmul pozitiv, capacitatea de a exploata slăbiciunile adversarilor și sprijinul suporterilor sunt toate aspecte care vor juca un rol crucial în obținerea unui rezultat favorabil în această confruntare.

Ponturi Pariuri SuperLiga

     Bine ați venit pe xpertbet.ro, sursa dvs. de încredere pentru ponturi SuperLiga, ponturi pariuri Romania, ponturi pariuri experti, ponturi fotbal și tot ce trebuie să știți despre ponturi EURO 2024. Site-ul nostru este dedicat să vă ofere analize detaliate și recomandări de pariuri bazate pe o cercetare aprofundată și cunoștințe experte, astfel încât să puteți face cele mai informate decizii de pariuri.

     SuperLiga României este una dintre cele mai captivante ligi de fotbal, cu echipe care luptă intens pentru supremație. Ponturi SuperLiga de pe xpertbet.ro sunt esențiale pentru oricine dorește să parieze pe fotbalul românesc. Fiecare pont este rezultatul unei analize detaliate a performanțelor echipelor, istoricul meciurilor, condițiile de joc și multe alte aspecte relevante care influențează rezultatele.

     Pentru pariorii interesați de scene mai largi, oferim ponturi pariuri Romania, care acoperă întregul spectru al evenimentelor sportive din țară. Aceste ponturi sunt concepute pentru a oferi pariorilor toate informațiile necesare pentru a plasa pariuri inteligente, fie că este vorba de fotbal, handbal, baschet sau orice alt sport popular în România.

     Ponturi pariuri experti sunt de neprețuit pentru cei care caută să meargă dincolo de pariurile obișnuite. Aceste ponturi sunt furnizate de experți cu ani de experiență în pariuri și cunoașterea aprofundată a sportului. Expertiza lor transformă fiecare pont într-o oportunitate valoroasă de pariere, oferindu-vă insight-uri care nu sunt disponibile în mod obișnuit publicului larg.

     Ponturi fotbal de pe xpertbet.ro includ analize ale meciurilor din ligile majore europene și internaționale, cu un accent special pe evenimente de talie mondială precum EURO 2024. Cu turneul care se apropie, ponturi EURO 2024 devin esențiale pentru oricine dorește să participe la pariurile legate de acest mare eveniment fotbalistic. Aceste ponturi vor include analize ale echipelor, jucătorilor cheie, strategiilor și potențialilor câștigători, oferindu-vă toate resursele necesare pentru a face pariuri câștigătoare.

     Pe lângă ponturile specifice, xpertbet.ro oferă și sfaturi generale de pariere, strategii de pariuri, și ghiduri care vă pot ajuta să înțelegeți mai bine cum să pariați eficient. Înțelegem că pariurile sportive pot fi complexe, iar obiectivul nostru este să facem procesul cât mai accesibil și profitabil pentru dvs.

     Utilizăm datele și statisticile cele mai recente pentru a asigura că ponturi pariuri experti și ponturi fotbal sunt întotdeauna actuale și relevante. Monitorizăm continuu evoluțiile din sport pentru a reflecta orice schimbări care ar putea afecta pariurile viitoare, asigurându-ne că aveți întotdeauna cele mai proaspete informații la dispoziție.

     xpertbet.ro este dedicat să vă sprijine pasiunea pentru pariuri, oferindu-vă un loc sigur și informativ unde puteți să pariați cu încredere. Indiferent de nivelul dvs. de experiență sau interes, vă invităm să explorați site-ul nostru, să descoperiți ponturi SuperLiga, ponturi pariuri Romania, ponturi pariuri experti, ponturi fotbal și ponturi EURO 2024 și să profitați de oportunitățile de pariuri pe care le oferim.

     Înregistrați-vă acum pentru a primi cele mai recente ponturi, update-uri exclusive și oferte speciale care vă vor ajuta să vă maximizați câștigurile. Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să transformați fiecare eveniment sportiv într-o oportunitate de câștig, cu ponturi de top și informații de neegalat. Vă mulțumim că ați ales xpertbet.ro ca partenerul dvs. de încredere în lumea pariurilor sportive!

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri