Type to search

La Liga Stiri

Duel Intens pentru Locurile Europene din La Liga: Valencia vs. Real Betis

Avatar of Xpert Bet
Share

Valencia: În Luptă pentru Poziții Europene

  Mestalla va găzdui o confruntare interesantă în La Liga sâmbătă seara, când Valencia primește Real Betis, ambele echipe luptând pentru o poziție europeană într-un meci disputat în primul eșalon al Spaniei, ale cărui ponturi Spania sunt dezvăluite online pe site-urile celor mai pricepuți specialiști în ponturi pariuri sportive.

  Valencia, sub comanda lui Ruben Baraja, a avut un sezon îmbunătățit față de cel anterior, fiind în prezent pe locul 7 în La Liga. Ei aspiră să urce mai sus în clasament și să obțină o poziție care să le asigure accesul în competițiile europene. Cu o serie de victorii recente, inclusiv pe terenurile lui Granada și Osasuna, și un record solid pe teren propriu, Valencia își dorește să-și consolideze poziția europeană și să continue ascensiunea pozitivă din acest sezon.

Duel Intens pentru Locurile Europene din La Liga: Valencia vs. Real Betis
Ruben Baraja

Betis: În Căutarea Redresării

  Real Betis, sub comanda lui Manuel Pellegrini, se află pe locul 8 în La Liga și visează la un loc în cupele europene. Cu o performanță constantă în acest sezon, dar prea multe remize care le-au scăzut numărul de puncte, Betis caută o victorie împotriva Valenciei pentru a urca în clasament și a-și îmbunătăți șansele la o calificare europeană, confirmând unele predicții fotbal din Spania. În meciul din tur, Real Betis a învins Valencia cu 3-0. 

  Echipa vizitatoare, cunoscută pentru jocul său ofensiv și controlul posesiei mingii, va încerca să exploateze punctele slabe ale gazdelor și să obțină cele trei puncte cruciale pentru obținerea unei poziții cu trimitere în cupele europene. Cu jucători precum Nabil Fekir și Hector Bellerin, Betis are potențialul să ofere o confruntare dificilă pentru gazdele de la Valencia.

Duel Intens pentru Locurile Europene din La Liga: Valencia vs. Real Betis
Manuel Pellegrini

Formații probabile

  Valencia:

Mamardashvili; Foulquier, Mosquera, Ozkacar, Vazquez; F Perez, Guerra, Pepelu, D Lopez; Almeida, Duro

  Real Betis:

Silva; Ruibal, Pezzella, Riad, Miranda; Rodriguez, Cardoso; Fornals, Isco, Fekir; Willian Jose

Taguri