Type to search

Stiri Serie A

Duel Epic pentru Locuri Europene în Serie A: Fiorentina vs. Napoli

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Fiorentina: Cu Gândul la Finala Europa Conference League

  Fiorentina, echipă aflată la o victorie distanță de trofeul Europa Conference League, își îndreaptă atenția spre Napoli într-un meci crucial din Serie A. Obiectivul principal al echipei gazdă este să-și corecteze greșelile din finala Europa Conference League 2022-23 și să obțină rezultate pozitive în Serie A, pentru a-și menține locul în topul clasamentului, confirmând ultimele predicții fotbal din Italia.

  După ce au reușit să câștige trei din ultimele patru meciuri din Serie A, Fiorentina speră să-și continue forma bună și să obțină victoria împotriva lui Napoli în acest meci decisiv, ale cărui ponturi Italia sunt publicate online de experți ponturi pariuri. În ciuda absenței unor jucători cheie, cum ar fi Riccardo Sottil, echipa condusă de Vincenzo Italiano este hotărâtă să ofere antrenorului său o despărțire memorabilă pe terenul de acasă.

Duel Epic pentru Locuri Europene în Serie A: Fiorentina vs. Napoli
Vincenzo Italiano

Napoli: În Căutarea Revanșei

  Napoli se confruntă cu o serie de rezultate dezamăgitoare în Serie A și încearcă să-și revină înaintea meciului împotriva Fiorentinei. Cu calificarea în competițiile europene depinzând de alți factori, Napoli își pune toate speranțele într-o revenire puternică împotriva unei echipe gazdă în mare formă. În tur, Fiorentina a învins cu 3-1 pe terenul lui Napoli.

  Cu atacantul lor vedetă, Victor Osimhen, incert din cauza unei accidentări la genunchi, Napoli trebuie să găsească soluții pentru a pune în pericol poarta Fiorentinei, confirmând astfel unele pronosticuri fotbal ale caselor de pariuri. Cu toate acestea, antrenorul Rudi Garcia și echipa sa se bazează pe istoricul lor bun din meciurile anterioare jucate la Florența, pentru a obține un rezultat pozitiv.

Duel Epic pentru Locuri Europene în Serie A: Fiorentina vs. Napoli
Rudi Garcia

Formații probabile

  Fiorentina:

Terraciano; Kayode, Martinez Quarta, Milenkovic, Biraghi; Mandragora, Arthur; Gonzalez, Barak, Castrovilli; Beltran

  Napoli:

Meret; Di Lorenzo, Rrahmani, Jesus, Olivera; Cajuste, Lobotka, Anguissa; Politano, Raspadori, Kvaratskhelia

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri