Type to search

Stiri Liga Portugal

Ultima Bătălie a Sezonului Se Dă pentru Palmares: Famalicao vs. Casa Pia în Liga Portugal

Avatar of Xpert Bet
Share

Famalicao Vrea Să Confirme Locul din Clasament

  Famalicao intră în ultima etapă a sezonului cu un spirit în creștere, dorind să confirme locul ocuoat în partea superioară a clasamentului. După o perioadă de incertitudine în aprilie, echipa și-a găsit din nou forma în luna mai, câștigând în mod impresionant împotriva unor adversari dificili.

  Cu o apărare solidă și o linie de mijloc din ce în ce mai creativă, echipa condusă de Armando Evangelista speră să-și continue ascensiunea și să încheie sezonul cu fruntea sus, după un meci ale cărui ponturi fotbal sunt dezvăluite online de cei mai buni experți ponturi pariuri.

Ultima Bătălie a Sezonului Se Dă pentru Palmares: Famalicao vs. Casa Pia în Liga Portugal
Armando Evangelista

Casa Pia: Luptă pentru Revanșă

  Într-un sezon în care Casa Pia și-a dorit să urce în clasament, echipa s-a confruntat cu o serie de probleme. Cu toate acestea, echipa vizitatoare nu va renunța ușor și va veni cu toate armele la meciul împotriva gazdelor, confirmând ultimele pronosticuri fotbal ale caselor de pariuri. În meciul din tur, Famalicao a câștigat cu 2-0 pe terenul lui Casa Pia.

  Cu un atac puternic și o apărare disciplinată, echipa condusă de Goncalo Santos va încerca să revină pe drumul victoriilor și să-și încheie sezonul într-o notă pozitivă. Cu ambele echipe determinate să-și atingă obiectivele, acest meci se anunță a fi unul plin de pasiune și intensitate.

Ultima Bătălie a Sezonului Se Dă pentru Palmares: Famalicao vs. Casa Pia în Liga Portugal
Goncalo Santos

Formații probabile

  Famalicao:

Junior; Aguirregabiria, Riccieli, Mihaj, Moura; Youssouf, Topic, Rodriguez, Sa, Chiquinho; Araujo

  Casa Pia:

Paes; Geraldes, Nunes, Zolotic, Lelo; Neto, Beni, Soma, Pablo, Lameiras; Moreira

Paragraf 1

Taguri