Type to search

Stiri Diverse

Debut Istoric în Europa League! Marseille vs. Villarreal în Lupta Pentru Calificare

Avatar of Xpert Bet
Share

Gasset Caută Continuarea Startului Perfect cu Marseille

  Olympique Marseille și Villarreal se vor întâlni joi seară, pe Stade Velodrome, într-un meci istoric din Europa League. Va fi prima confruntare oficială dintre cele două cluburi, iar gazdele speră să profite de forma lor excelentă pentru a obține un avantaj important în prima manșă din optimile competiției.

  Marseille se află într-o perioadă fantastică de când noul antrenor Jean-Louis Gasset a preluat cârma echipei. Trei victorii consecutive, dintre care două în Europa League, au revitalizat Marseille care visează la primul lor trofeu Europa League din istorie.

  Atacantul veteran Pierre-Emerick Aubameyang este acum golgheterul all-time al competiției, iar mijlocașul creativ Amine Harit este lider pe pase decisive. Totuși, absența unor jucători importanți din cauza accidentărilor ar putea fi o piedică pentru gazde în acest meci ale cărui ponturi fotbal sunt dezvăluite prin bunăvoința specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

Debut Istoric în Europa League! Marseille vs. Villarreal în Lupta Pentru Calificare
Jean-Louis Gasset

Villarreal Speră să Strice Petrecerea Fostei Echipe a lui Marcelino

  Villarreal, câștigătoare a trofeului Europa League în 2021, nu se află în cea mai bună formă din punct de vedere al clasamentului din La Liga. Totuși, echipa spaniolă are pedigree european și nu trebuie subestimată. Însă, absențele numeroase din cauza accidentărilor și a unei posibile epidemii de gripă ar putea afecta șansele lor de victorie in Franța.

  Conform ultimelor predicții fotbal din cupele europene, acest meci promite să fie o confruntare tensionată, cu ambele echipe dornice să își demonstreze valoarea. Forma excelentă a lui Marseille contra experiența europeană a lui Villarreal face ca acest meci să fie greu de prezis.

Debut Istoric în Europa League! Marseille vs. Villarreal în Lupta Pentru Calificare
Marcelino

Formații probabile

  Marseille:

Pau Lopez; Mbemba, Meite, Balerdi; Clauss, Harit, Kondogbia, Ounahi, Merlin; Moumbagna, Aubameyang

  Villarreal:

Reina; Kiko Femenia, Mosquera, Jorge Cuenca, Alberto Moreno; Akhomach, Parejo, Capoue, Baena; Sorloth, Gerard Moreno

Taguri

Lasa un comentariu