Type to search

Stiri Diverse

Duel Exploziv în Europa League: Freiburg Caută Revanșa Împotriva lui West Ham

Avatar of Xpert Bet
Share

Freiburg: O Revanșă Glorioasă sau Repetarea Istoriei?

  Din cauza unei duble înfrângeri cu West Ham în grupe, 1-2 pe teren propriu și 0-2 pe London Stadium, Freiburg a fost nevoită să se mulțumească cu o clasare pe locul doi în grupa A, în ciuda faptului că a marcat 17 goluri pe tot parcursul fazei grupelor; doar Bayer Leverkusen (19) a reușit mai multe, potrivit recentelor statistici fotbal din cupele europene.

  Freiburg și West Ham United se reîntâlnesc dramatic în Europa League, la mai puțin de trei luni după ce londonezii au câștigat ambele întâlniri din faza grupelor. Gazdele germane, conduse de Christian Streich, sunt dornice de răzbunare și vor încerca să își valorifice avantajul terenului propriu pentru a obține un rezultat pozitiv în prima manșă din optimile de finală.

Duel Exploziv în Europa League: Freiburg Caută Revanșa Împotriva lui West Ham
Christian Streich

West Ham: În Căutarea Gloriei Europene

  West Ham, pe de altă parte, se află într-o formă mult mai bună decât la începutul anului 2024. După o serie de victorii consecutive în Premier League, Hammers speră să își mențină forma pozitivă și să obțină un avantaj important înainte de returul de pe London Stadium, meci ale cărui ponturi pariuri vor fi publicate online de experți ponturi pariuri sportive.

  În ciuda perspectivei optimiste generate de recentele victorii, West Ham nu va trebui să subestimeze nicio clipă amenințarea pe care o reprezintă Freiburg. Echipa germană a dovedit deja calitatea sa în Europa League în acest sezon, învingându-l pe Olympiacos în faza grupelor și revenind spectaculos împotriva lui Lens în play-off.

  Potrivit ultimelor predicții fotbal din Europa League, moralul gazdelor va fi ridicat după remiza cu Bayern Munchen, iar publicul de pe Europa-Park Stadion va crea cu siguranță o atmosferă electrizantă, dornică să vadă revanșa echipei lor împotriva englezilor. Rămâne de văzut dacă West Ham își poate continua forma bună și își poate asigura un avantaj înainte de returul de pe teren propriu.

Duel Exploziv în Europa League: Freiburg Caută Revanșa Împotriva lui West Ham
David Moyes

Formații probabile

  Freiburg:

Atubolu; Sildillia, Ginter, Gulde, Gunter; Doan, Eggestein, Hofler, Grifo; Sallai, Holer

  West Ham United:

Fabianski; Coufal, Aguerd, Zouma, Emerson; Soucek, Alvarez; Kudus, Ward-Prowse, Paqueta; Bowen

Taguri

Lasa un comentariu