Type to search

Stiri Diverse

AC Milan Întâlnește Slavia Praga cu Gândul la Un Eventual Triumf în Europa League

Avatar of Xpert Bet
Share

Milan Speră să Profite de Avantajul Propriului Teren

  AC Milan și Slavia Praga se întâlnesc în optimile Europa League într-o partidă inedită, primul duel oficial din istoria cluburilor. Meciul, ale cărui ponturi Europa League au fost deja publicate online de experți ponturi pariuri, se va disputa pe San Siro, cu Rossoneri în postura de favoriți.

  După ce au ratat continuarea în Champions League, Milan a reușit să treacă de Rennes în play-off-ul Europa League. Cu toate acestea, italienii nu au reușit niciodată să câștige o manșă din optimile Europa League în cele două tentative anterioare. De această dată, Milan pare mai puternică, având în atac un trio periculos format din Pulisic, Leao și Giroud.

  Antrenorul lui Milan, Stefano Pioli, este așteptat să folosească o echipă puternică pentru acest meci, având în vedere că în campionat urmează un meci mai ușor. Incertă este doar participarea lui Kjaer, dar nu sunt așteptate alte schimbări majore.

AC Milan Întâlnește Slavia Praga cu Gândul la Un Eventual Triumf în Europa League
Stefano Pioli

Slavia Caută să Continue Seria Pozitivă în Europa

 Slavia Praga nu a câștigat niciodată în Italia în tentativele anterioare, dar are un moral bun după ce a câștigat grupa sa din Europa League. Potrivit ultimelor statistici fotbal din cupele europene, cehii au câștigat cinci din cele șase meciuri din grupă, pierzând doar o dată cu Roma, chiar adversara lui Milan din grupa precedentă. Cu toate acestea, Slavia a câștigat doar trei din ultimele 10 meciuri europene din deplasare.

  Pentru Slavia, atacantul de vârf Mojmir Chytil va fi apt din punct de vedere fizic să joace. Rămâne de văzut care echipă își va impune stilul de joc pe San Siro. Milan va încerca să profite de avantajul terenului și să obțină un rezultat de moral înainte de retur, în timp ce Slavia, condusă de Jindrich Trpisovsky, speră să își continue seria pozitivă din faza grupelor și să plece cu un rezultat bun din Italia.

AC Milan Întâlnește Slavia Praga cu Gândul la Un Eventual Triumf în Europa League
Jindrich Trpisovsky

Formații probabile

  AC Milan:

Maignan; Florenzi, Thiaw, Gabbia, Hernandez; Reijnders, Bennacer; Pulisic, Loftus-Cheek, Leao; Giroud

  Slavia Praga:

Stanek; Doudera, Holes, Zima, Vlcek, Boril; Jurecka, Masopust, Dorley, Schranz; Chytil

Taguri

Lasa un comentariu