Type to search

Stiri Serie A

Cremonese vs. Venezia: Penultima Bătălie pentru Promovare în Serie A

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Prima Confruntare pe Stadio Giovanni Zini

  Cremonese și Venezia se întâlnesc în prima manșă a finalei play-off-ului Serie B, joi, pentru a decide cine va promova în Serie A sezonul viitor. După ce ambele echipe au trecut cu ușurință de semifinale, o confruntare crucială se va desfășura pe Stadio Giovanni Zini, urmând ca meciul decisiv să aibă loc la Veneția, duminică seara.

Cremonese a trecut de Catanzaro cu o victorie convingătoare de 4-1 în manșa a doua a semifinalei, după un egal 2-2 în meciul tur. Franco Vazquez, Cristian Buonaiuto și Massimo Coda au marcat rapid, iar Leonardo Sernicola a completat scorul în repriza a doua, asigurând calificarea echipei în finală și extinzând seria lor de cinci meciuri fără înfrângere, potrivit recentelor statistici fotbal italiene.

  Antrenorul experimentat Giovanni Stroppa, care a promovat anterior cu Crotone și Monza, este bine pregătit pentru astfel de momente și va încerca să obțină un avantaj decisiv pe teren propriu, într-un meci ale cărui ponturi Italia sunt dezvăluite de specialiști în ponturi pariuri sportive. Cremonese, care a retrogradat din Serie A anul trecut, își propune să revină imediat în prima ligă, având în vedere performanțele lor solide acasă, unde au primit doar 16 goluri în acest sezon.

Cremonese vs. Venezia: Penultima Bătălie pentru Promovare în Serie A
Giovanni Stroppa

Tactici și Probleme de Lot pentru Venezia

  Venezia, deși a câștigat meciul din luna trecută cu Cremonese, a trebuit să se mulțumească cu un loc în play-off-uri și au învins Palermo în semifinale. După un avantaj obținut în turul din Sicilia, Venezia a confirmat calificarea pe teren propriu, cu goluri de la Tanner Tessmann și Antonio Candela. Echipa lui Paolo Vanoli, fost asistent al lui Antonio Conte, a câștigat șase din ultimele opt meciuri, intrând în finala sezonului în formă maximă.

  Venezia se bazează pe un 3-5-2 solid, cu Tessmann dirijând mijlocul și Pierini alături de golgheterul Joel Pohjanpalo în atac. Collocolo, revenit recent de la accidentare, va fi probabil titular pentru Cremonese, în timp ce Stroppa va trebui să decidă între Massimo Coda, Frank Tsadjout sau veteranul Daniel Ciofani pentru rolul de atacant principal. Absențele notabile pentru Cremonese includ pe Felix Afena-Gyan și portarul Mouhamadou Sarr, dar echipa este pregătită să facă față provocării.

  Potrivit recentelor predicții fotbal din Italia, această dublă manșă decisivă între Cremonese și Venezia va decide cine se alătură automat promovaților Parma și Como în Serie A sezonul următor, ambele echipe având ceva de demonstrat după un sezon plin de provocări și triumfuri.

Cremonese vs. Venezia: Penultima Bătălie pentru Promovare în Serie A
Paolo Vanoli

Formații probabile

  Cremonese:

Saro; Antov, Ravanelli, Bianchetti; Zanimacchia, Buonaiuto, Castagnetti, Pickel, Sernicola; Vazquez; Coda

  Venezia:

Joronen; Idzes, Svoboda, Sverko; Candela, Lella, Tessmann, Busio, Zampano; Pierini, Pohjanpalo

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri