Type to search

Stiri Ligue 1

Saint-Etienne vs. Metz: Duel Incendiar în Finala Barajului pentru Acces în Ligue 1

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Prima Manșă pe Stade Geoffroy-Guichard

  Saint-Etienne și Metz se întâlnesc în finala play-off-ului pentru promovarea în Ligue 1, meciul tur având loc pe Stade Geoffroy-Guichard. Cele două echipe luptă pentru a-și asigura un loc în prima ligă franceză, Saint-Etienne dorind să revină în elită, iar Metz să-și păstreze poziția în prima ligă franceză.

  Saint-Etienne a terminat pe locul trei în Ligue 2, ratând promovarea directă în fața lui Angers, dar și-a asigurat prezența în finala play-off-ului, ale cărei ponturi Franța vor fi publicate online de experți ponturi pariuri.  Echipa condusă de Olivier Dall’Oglio a învins recent Rodez AF cu 2-0, grație golurilor marcate de Irvin Cardona și Nathanael Mbuku.

  Cu doar cinci înfrângeri și 14 goluri primite acasă în acest sezon, Les Verts sunt încrezători că pot obține un avantaj crucial în meciul de joi. De asemenea, Saint-Etienne beneficiază de întoarcerea portarului Gautier Larsonneur și a mijlocașului Thomas Monconduit, ceea ce ar putea aduce un plus de siguranță și stabilitate în echipă.

Saint-Etienne vs. Metz: Duel Incendiar în Finala Barajului pentru Acces în Ligue 1
Olivier Dall'Oglio

Provocările și Ambițiile lui Metz

  Pe de altă parte, Metz a evitat la limită retrogradarea automată din Ligue 1, având un sezon dificil în care au terminat pe locul 16. Cu o posesie medie de doar 35%, echipa lui Laszlo Boloni a avut probleme în a se impune în meciurile disputate, suferind patru înfrângeri consecutive spre finalul campionatului, conform ultimelor statistici fotbal din Franța.

  Totuși, Metz poate conta pe Georges Mikautadze, jucătorul anului 2023 în Ligue 2, împrumutat de la Ajax. Mikautadze a fost într-o formă excelentă, marcând în 11 meciuri consecutive înainte de a fi blocat de PSG. Cu toate acestea, echipa se confruntă cu absențe importante, cum ar fi Ablie Jallow, Benjamin Tetteh și Joel Asoro.

  Meciul de joi este crucial pentru ambele echipe, fiecare având ceva important de câștigat. Saint-Etienne vrea să se întoarcă în Ligue 1, în timp ce Metz încearcă să își mențină statutul în prima ligă franceză. Următoarele patru zile vor fi decisive pentru destinul ambelor cluburi.

Saint-Etienne vs. Metz: Duel Incendiar în Finala Barajului pentru Acces în Ligue 1
Laszlo Boloni

Formații probabile

  Saint-Etienne:

Larsonneur; Macon, Batubinsika, Nade, Petrot; Cardona, Moueffek, Monconduit, Chambost, Cafaro; Sissoko

  Metz:

Oukidja; Colin, Herelle, Sane, Udol; Camara, Jacques, N’Doram; Van Den Kerkhof, Mikautadze, Diallo

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri