Type to search

Stiri Diverse

Independiente del Valle vs. Liverpool: Duel Crucial pentru Avansare în Copa Libertadores

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Lupta pentru Supraviețuire în Grupa F

  Independiente del Valle și Liverpool Montevideo se confruntă joi în etapa a șasea din Copa Libertadores 2024, pe Estadio Banco Guayaquil din Ecuador. Ambele echipe au câte patru puncte în Grupa F, după ce Independiente a pierdut cu 2-1 împotriva lui Palmeiras, iar Liverpool a fost învins cu 3-2 de San Lorenzo, în meciuri ale căror ponturi fotbal au fost prezentate de cei mai buni experți ponturi pariuri.

  Pentru Independiente del Valle, dublă campioană în Copa Sudamericana, meciul acesta este crucial pentru a ajunge din nou în optimile de finală ale turneului. Echipa lui Javier Gandolfi are nevoie de o victorie și de o înfrângere a lui San Lorenzo împotriva lui Palmeiras pentru a avansa. Cu un golaveraj de -2, comparativ cu 0 pentru San Lorenzo, orice victorie a ecuadorienilor combinată cu o înfrângere a rivalilor lor argentinieni le-ar oferi avantajul în caz de remiză.

  Los Negriazueles au pierdut cinci puncte în această fază a competiției, potrivit recentelor statistici fotbal sud-americane. Înfrângerea în fața lui Palmeiras a pus capăt unei serii de șapte meciuri fără înfrângere acasă în grupă, dar echipa nu a suferit niciodată două înfrângeri consecutive pe teren propriu în aceeași fază a grupelor din Libertadores.

Independiente del Valle vs. Liverpool: Duel Crucial pentru Avansare în Copa Libertadores
Javier Gandolfi

Provocările lui Liverpool în Ecuador

  Pentru Liverpool, drumul către optimile de finală este mult mai complicat, necesitând o victorie și o înfrângere a lui San Lorenzo, precum și o diferență de șase goluri în favoarea lor. Echipa uruguayană nu a obținut niciun punct în deplasare în această competiție, ceea ce face ca sarcina de a câștiga joi să pară aproape imposibilă. Sub conducerea lui Emiliano Alfaro, Liverpool ar fi putut face această misiune mai ușoară dacă nu ar fi pierdut avantajul în fața lui Palmeiras în aprilie (3-1) și nu ar fi cedat un gol cu trei minute înainte de finalul meciului cu San Lorenzo.

  În plus, Liverpool se confruntă cu o serie de absențe notabile: Matias de los Santos, suspendat, și Facundo Perdomo, care se recuperează după o ruptură de ligament. Totuși, echipa se poate baza pe performanțele jucătorilor cheie precum Diego Garcia și Luciano Rodriguez, care au marcat în înfrângerea cu San Lorenzo.

  Pe de altă parte, Independiente del Valle se confruntă cu absențe importante: Bryan Garcia, suspendat din cauza unui scandal de trucare a meciurilor, și Junior Sornoza, accidentat. În ciuda acestor provocări, echipa se bazează pe jucători precum Lautaro Diaz, care a marcat singurul gol al echipei în meciul cu Palmeiras.

  Potrivit recentelor predicții fotbal din Copa Libertadores, această confruntare va decide cine continuă în competiție, ambele echipe având nevoie disperată de victorie pentru a-și păstra șansele de calificare.

Independiente del Valle vs. Liverpool: Duel Crucial pentru Avansare în Copa Libertadores
Emiliano Alfaro

Formații probabile

  Independiente del Valle:

Villar; Landazuri, Carabajal, Schunke, Caicedo; Paez, Ortiz, Alcivar, Diaz; Hoyos, Bolanos

  Liverpool:

Lentinelly; Amaro, Rosso, Martinez, Cayetano; Lemos, D. Rodriguez; Gonzalez, Garcia, Ocampo; L. Rodriguez

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri