Type to search

Stiri Diverse

San Lorenzo vs. Palmeiras: Ultima Confruntare pentru Calificare în Optimile din Copa Libertadores

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Meci Decisiv pe Allianz Parque

  San Lorenzo are șansa de a se califica în optimile Copa Libertadores 2024 dacă nu pierde joi, împotriva lui Palmeiras, pe Allianz Parque. Echipa argentiniană, care a câștigat de trei ori această competiție, se află pe locul doi în Grupa F, la trei puncte deasupra lui Liverpool Montevideo și Independiente del Valle, după o victorie crucială cu 3-2 împotriva uruguayenilor.

  Palmeiras, dominatori tradiționali ai fazelor grupelor, și-au asigurat deja primul loc în grupă, câștigând 17 din ultimele 18 meciuri disputate în grupele Copei Libertadores. O victorie sau un egal joi ar însemna că echipa antrenată de Abel Ferreira ar termina faza grupelor neînvinsă pentru a doua oară în ultimele trei ediții.

  Echipa din Sao Paulo a câștigat ultimele nouă meciuri de grupă pe Allianz Parque cu un scor general de 34-7, potrivit ultimelor statistici fotbal sud-americane. Chiar dacă au fost nevoiți să revină de trei ori după ce au fost conduși, Palmeiras a reușit să adune șapte puncte din aceste situații dificile.

  O accidentare la genunchi ar putea să-l țină pe Bruno Rodrigues departe de teren pentru Palmeiras, în timp ce Mayke, Jose Manuel Lopez și Endrick sunt eligibili deși au primit suspendări recent în Serie A braziliană. Antrenorul Ferreira a făcut trei schimbări în echipă între meciurile patru și cinci, introducându-i pe Richard Rios, Ze Rafael și Lopez în locul lui Anibal Moreno, Gabriel Menino și Raphael Veiga. Rios și căpitanul Gustavo Gomez au marcat în ultimul meci din Libertadores.

San Lorenzo vs. Palmeiras: Ultima Confruntare pentru Calificare în Optimile din Copa Libertadores
Abel Ferreira

Speranțele lui San Lorenzo pentru Calificare

  San Lorenzo, sub conducerea antrenorilor interimari Leandro Romagnoli și Gonzalo Prosperi, au avut un parcurs dificil la început, acumulând doar un punct în primele trei meciuri din grupă. Totuși, echipa argentiniană are acum ocazia de a câștiga trei meciuri consecutive în această fază a turneului pentru prima dată din 2019.

  În cazul unei înfrângeri, San Lorenzo ar putea avansa în optimile de finală dacă Liverpool nu reușește să obțină o victorie categorică, având un avantaj de golaveraj față de Liverpool și Independiente del Valle. Los Matadores nu au mai câștigat un meci de grupă în deplasare din 2017 și nu au reușit să marcheze în ultimele cinci meciuri ca vizitatori în această fază a competiției.

  San Lorenzo nu se poate baza pe Facundo Altamirano, care se recuperează după o întindere musculară, iar Jhohan Romana a lipsit din cauza suspendării. Gonzalo Lujan, Gaston Gomez și Diego Herazo au fost incluși în echipă în ultima etapă a grupelor, contribuind la victoria echipei. Golurile lui Ivan Leguizamon, Alexis Cuello și Gaston Campi au fost decisive în triumful lor recent, ale cărui ponturi pariuri sunt disponibile online, pe site-urile specialiștilor în ponturi pariuri sportive.

  Această confruntare decisivă va stabili dacă San Lorenzo va reuși să avanseze în optimile de finală ale Copei Libertadores pentru prima dată din 2019, în timp ce Palmeiras își continuă dominația în competiție.

San Lorenzo vs. Palmeiras: Ultima Confruntare pentru Calificare în Optimile din Copa Libertadores
Leandro Romagnoli și Gonzalo Prosperi

Formații probabile

  Palmeiras:

Weverton; Rocha, Gomez, Cerqueira, Piquerez; Rios, Ze Rafael; Jhon, Lazaro; Dudu, Endrick

  San Lorenzo:

Gomez; Giay, Lujan, Campi, Braida; Ferreira, Remedi; Leguizamon, Barrios, Cuello; Bareiro

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri