Type to search

Stiri Diverse

Confruntare Electrizantă în Cupa Italiei: Juventus Torino vs Frosinone

Avatar of Xpert Bet
Share

Juventus Torino - Pe Drumul Spre Glorie

  Juventus, un nume de referință în Serie A, își propune să câștige Cupa Italiei pentru a 15-a oară, având deja în palmares 14 astfel de trofee. Condusă de Massimiliano Allegri, „bianconeri” se află într-o formă excelentă, neînvinși în ultimele 14 meciuri de campionat și ocupând locul secund în clasament, la doar două puncte de liderul Inter Milano.

  Succesele recente includ o dublă victorie împotriva lui Salernitana cu o prestație memorabilă în cupă, unde au învins cu 6-1. O victorie împotriva lui Frosinone i-ar putea duce în semifinalele cu Lazio sau AS Roma. Cu o apărare solidă ce a primit doar opt goluri în ultimele 15 meciuri acasă, Juventus pare greu de oprit, după cum arată experții în elaborarea de ponturi pariuri din fotbalul italian.

  Juventus se așteaptă să îi aibă disponibili pe Federico Chiesa și Andrea Cambiaso, în timp ce Manuel Locatelli ar putea reveni la centrul terenului. Cu toate acestea, absențele lui Moise Kean și Mattia De Sciglio, precum și a lui Adrien Rabiot, reprezintă provocări pentru Allegri. Mattia Perin va fi portar titular, în timp ce Arkadiusz Milik și Dusan Vlahovic concurează pentru un loc în atac.

Confruntare Electrizantă în Cupa Italiei: Juventus Torino vs Frosinone
Massimiliano Allegri

Frosinone - Surpriza Plăcută a Competiției

  Frosinone se prezintă în sferturile de finală după o performanță impresionantă, eliminând Napoli în 16-imi. Cu toate că se află pe locul 15 în Serie A și luptă să evite retrogradarea, echipa condusă de Eusebio Di Francesco a arătat că poate surprinde. Aportul jucătorilor împrumutați de la Juventus, cum ar fi Matias Soule și Enzo Barrenechea, a fost crucial la succesul lor.

  Recent, Frosinone a suferit înfrângeri împotriva lui Lazio și Monza dar, cu toate acestea, meciul cu Juventus reprezintă o oportunitate unică de a scrie istorie, chiar dacă nu au câștigat niciun meci în deplasare în acest sezon de Serie A. Di Francesco va putea conta pe jucătorii săi împrumutați de la Juventus, incluzând Soule, Kaio Jorge și Barrenechea. Totuși, Anthony Oyono, Riccardo Marchizza și Jaime Baez sunt accidentați și nu vor participa.

Confruntare Electrizantă în Cupa Italiei: Juventus Torino vs Frosinone
Eusebio Di Francesco

Formații probabile

  Juventus:

Perin; Gatti, Bremer, Rugani; Cambiaso, Miretti, Locatelli, McKennie, Kostic; Yildiz, Milik

  Frosinone:

Turati; Monterisi, Okoli, Bonifazi, Lirola; Mazzitelli, Barrenechea, Harroui; Soule, Jorge, Ibrahimovic

Taguri

Lasa un comentariu