Type to search

Stiri Diverse

Bătălia pentru Supercupa Spaniolă: Barcelona vs Osasuna în Semifinale

Avatar of Xpert Bet
Share

Barcelona - În Căutarea Continuării Performanței

  Barcelona, campioana actuală din La Liga, pleacă în Arabia Saudită cu scopul de a-și apăra titlul câștigat în sezonul trecut al Supercupei. Cu 14 trofee câștigate, catalanii sunt cei mai titrați în această competiție, conform statisticilor experților în elaborarea de ponturi bune pentu fanii pariurilor sportive. Victoria din sezonul trecut, un succes cu 3-1 împotriva lui Real Madrid, a consemnat prima dată când Barcelona a câștigat competiția de când formatul cu patru echipe a fost introdus în 2018-19. 

  Sub conducerea lui Xavi, Barcelona a încheiat anul 2023 cu o victorie, 3-2 asupra lui Almeria și a început noul an cu două victorii convingătoare. Cu toate acestea, Barcelona a câștigat ultimele 12 meciuri cu un singur gol diferență, ceea ce ar putea indica o lipsă de dominare în joc. Cu toate acestea, principalul obiectiv al lui Xavi este de a ghida echipa către a treia finală a Supercupei în ultimele patru sezoane.

Bătălia pentru Supercupa Spaniolă: Barcelona vs Osasuna în Semifinale
Xavi

Osasuna - Nou Venită în Supercupă

  Osasuna participă pentru prima dată la Supercupă, după o cursă memorabilă în finala Copa del Rey din sezonul trecut, unde au fost învinși de Real Madrid. Echipa a terminat sezonul trecut pe locul 7, dar în acest sezon au avut un parcurs mai dificil, aflându-se pe poziția 12 la jumătatea campaniei. În ciuda unor performanțe mai puțin convingătoare, „Los Rojillos” au demonstrat că pot fi greu de învins, reușind să mențină trei meciuri fără gol primit în ultimele patru partide.

  Barcelona va intra în acest meci fără Marc-Andre ter Stegen și Marcos Alonso, ambii având probleme la spate, în timp ce Gavi este absent din cauza unei leziuni la ligamentele încrucișate. În schimb, Ilkay Gundogan s-a recuperat după o boală și este pregătit să joace. În ceea ce privește Osasuna, atacantul argentinian Chimy Avila a fost lăsat în afara lotului de managerul Jagoba Arrasate, după ce s-a accidentat în victoria recentă împotriva lui Almeria.

Bătălia pentru Supercupa Spaniolă: Barcelona vs Osasuna în Semifinale
Jagoba Arrasate

Formații probabile

  Barcelona:

Pena; Kounde, Araujo, Christensen, Balde; Roberto, De Jong, Gundogan; Raphinha, Torres, Lewandowski

  Osasuna:

Herrera; Areso, D. Garcia, Catena, Pena; Moncayola, Torro, Oroz; Arnaiz, Gomez, Budimir

Taguri

Lasa un comentariu