Type to search

Stiri Diverse

Lupta pentru Glorie în Cupa Portugaliei: Vitoria de Guimaraes vs Penafiel

Avatar of Xpert Bet
Share

Vitoria de Guimaraes – Într-o Formă Impresionantă

  Vitoria de Guimaraes se pregătește să găzduiască meciul din optimile Cupei Portugaliei împotriva lui Penafiel, cu speranța de a-și continua seria de victorii pe teren propriu. Echipa se află într-o formă excelentă, extinzându-și seria de meciuri fără înfrângere la șase, după un egal obținut în ultimul minut al prelungirilor, 1-1 cu Braga în ultima etapă.

  Guimaraes ocupă locul cinci în clasamentul din Liga Portugal, cu 30 de puncte acumulate în 16 meciuri. Condusă de Alvaro Pacheco, Vitoria a avut o performanță remarcabilă în rundele anterioare ale Cupei Portugaliei, învingând Moncarapachense și Vilaverdense cu un scor total de 7-2. Victoria în meciul cu Penafiel ar reprezenta pentru Vitoria o șansă de a ajunge în sferturile de finală pentru a doua oară în ultimii opt ani, conform statisticilor expuse de experții pariurilor sportive care ne oferă cele mai sigure ponturi fotbal din ligile portugheze.

  Vitoria de Guimaraes va trebui să joace fără mijlocașul Telmo Arcanjo, accidentat. Se așteaptă ca portarul de rezervă, Charles Marcelo da Silva, să îl înlocuiască pe titularul Bruno Varela, iar Toni Borevkovic să fie prezent în apărare alături de Jorge Fernandes și Tomas Ribeiro. Joao Mendes și Andre Silva, golgheterul echipei, sunt și ei așteptați să joace un rol important.

Lupta pentru Glorie în Cupa Portugaliei: Vitoria de Guimaraes vs Penafiel
Alvaro Pacheco

Penafiel - Outsider în Plină Ascensiune

  De cealaltă parte, Penafiel se află pentru prima dată în optimile Cupei Portugaliei din sezonul 2016-17, după victorii importante în rundele anterioare. Cu toate că au avut o formă variabilă în ultimele cinci meciuri din liga secundă, Penafiel a reușit să se mențină neînvinsă în ultimele trei partide, incluzând o victorie de 2-1 acasă împotriva lui Vilaverdense.

  Sub conducerea lui Helder Cristovao, Penafiel se confruntă acum cu o provocare majoră împotriva unei echipe din Liga Portufal. Cu toate acestea, ei se pot inspira din victoria lor anterioară obținută în Cupa Portugaliei împotriva lui Sporting Braga, în octombrie 2015.

  Cristovao va conta pe o aliniere puternică, cu un sistem defensiv format din trei jucători: Leandro Teixeira, Joao Miguel și Ruben Pereira. Gabriel Barbosa și Robinho, ambii cu câte șase goluri în acest sezon, vor fi prezenți în atac.

Lupta pentru Glorie în Cupa Portugaliei: Vitoria de Guimaraes vs Penafiel
Helder Cristovao

Formații probabile

  Vitoria de Guimaraes:

Charles; Fernandes, Borevkovic, Ribeiro; Gaspar, D. Silva, Mendes, Mangas, J. Silva, A. Silva, Santos

  Penafiel:

  1. Silva; Teixeira, Miguel, Pereira; Santos, Batista, Oliveira, Cardoso, J. Silva; Robinho, Barbosa
Taguri

Lasa un comentariu