Type to search

Stiri Diverse

Chile și Peru Termină Nedecis într-o Remiză Frustrantă la Copa America

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Meci Fără Ritm și Ocazii la Copa America

  Antrenorul Ricardo Gareca și-a exprimat dezamăgirea față de incapacitatea naționalei statului Chile de a găsi ritmul în egalitatea 0-0 cu Peru la Copa America, dar a subliniat că nu este îngrijorat de șansele de calificare în etapele eliminatorii. Partida de vineri, desfășurată pe AT&T Stadium din Arlington, Texas, a fost marcată de numeroase opriri și un joc fragmentat, ceea ce a împiedicat ambele echipe să își creeze ocazii clare.

  Chile, de două ori campioană a turneului, a arătat puțin mai bine în prima repriză, dar jocul a fost slab calitativ. După pauză, Peru a avut cele mai bune ocazii, însă niciuna dintre echipe nu a reușit să spargă gheața. Potrivit recentelor statistici fotbal, meciul a fost presărat cu 37 de faulturi și mai multe accidentări care au adăugat mai multe întreruperi, frustrarea fiind resimțită de jucători și fani.

Chile și Peru Termină Nedecis într-o Remiză Frustrantă la Copa America
Chile - Peru a fost un meci aprig disputat

Analiza Antrenorilor după Meciul Terminat la Egalitate

  Ricardo Gareca, care a antrenat Peru între 2015 și 2022, a declarat că echipa sa a încercat să joace ofensiv, dar defensiva robustă a naționalei din Peru a reușit să le perturbe jocul. „Arbitrul a permis multe astfel de jocuri, ceea ce a dus la multe întreruperi. Ne-a fost greu să creăm ocazii,” a spus Gareca. Deși echipa sa nu a fost precisă în pase și s-a aflat sub presiune, antrenorul chilian consideră că acest meci va fi util pentru analiza și îmbunătățirea jocului următor.

  De cealaltă parte, antrenorul Peru, Jorge Fossati, a lăudat execuția planului tactic al echipei sale. „A fost un meci foarte relevant pentru ambele echipe, strategic și tactic. Am fost agresivi, dar nu cred că o echipă a fost mai agresivă decât cealaltă. A fost un joc echilibrat și corect, însă mă așteptam la acest nivel de întreruperi,” a declarat Fossati.

  În urma acestui rezultat, Chile și Peru au câte un punct fiecare, fiind la două puncte în urma liderului Grupei A, Argentina, care a învins Canada cu 2-0. Următorul meci pentru Chile va fi împotriva liderilor grupei, Argentina, în New Jersey, iar Peru va întâlni Canada în Kansas City, meciuri ale căror ponturi bune vor fi dezvăluite curând de excelenții specialiști în ponturi pariuri sportive.

Chile și Peru Termină Nedecis într-o Remiză Frustrantă la Copa America
Chilianul Victor Davila (9) primește cartonașul galben
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri