Type to search

Stiri Formula 1

Red Bull și Testul Privilegiat al lui Verstappen pentru Îmbunătățirea Modelului din 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Max Verstappen Testează Mașina Campioană din 2022 pentru Referințe

  Red Bull Racing a confirmat că Max Verstappen a primit o sesiune privată cu mașina campioană din 2022, pentru a servi drept „referință” în abordarea problemelor cu modelul din acest an. După testul său de la Imola, pilotul olandez a obținut doar locul cinci în sesiunea de antrenament de vineri din Barcelona.

  Cu toate acestea, consilierul Red Bull Racing, Dr. Helmut Marko, s-a arătat mai optimist decât în ultimele săptămâni. „A fost unul dintre cele mai bune vineri ale noastre de mult timp,” a comentat el. „Nu am folosit puterea maximă, așa că nu este atât de alarmant, iar cursele lungi au fost ok.”

  Circuitul din Barcelona pare să fie mai favorabil pentru mașina lui Red Bull din 2024 comparativ cu cursele anterioare din Monaco sau Canada, ale căror ponturi pariuri au fost publicate online de cei mai buni experți ponturi pariuri.

  Inginerul șef Paul Monaghan a explicat presei din Spania motivul testului: „Am vrut să-i oferim lui Max o referință a unei mașini anterioare. Dacă încerci să determini punctele slabe și forte ale mașinii actuale, este posibil să se gândească ‘Ah, în anii anteriori era așa sau așa’. Max a reușit să ne ofere un feedback bun, iar acum depinde de noi să decidem ce facem cu el.”

Red Bull și Testul Privilegiat al lui Verstappen pentru Îmbunătățirea Modelului din 2024
Dr. Helmut Marko

Perspectivele lui Red Bull în Sezonul 2024 și Situația lui Perez

  Marko a subliniat că următoarele curse din Barcelona, Austria și Silverstone vor fi cruciale pentru evaluarea aspirațiilor Red Bull la campionat în acest sezon. „Dacă ești în vârf în aceste trei curse, atunci ai aproape toate circuitele permanente sub control,” a declarat el pentru publicația austriacă Kleine Zeitung. „Aici se va dezvălui adevărata balanță a puterii.”

  Cu toate acestea, există îngrijorări suplimentare la Red Bull, în special pe măsură ce Verstappen simte presiunea de a viza al patrulea titlu consecutiv, în timp ce colegul său de echipă, Sergio Perez, întâmpină dificultăți vizibile. „Trebuie să ne uităm la Perez și să vedem care este problema,” a menționat Marko, referindu-se la dezamăgitorul loc 13 obținut de Perez în antrenamentul de vineri. „Diferența este prea mare.”

  Fostul pilot de Formula 1, Christijan Albers, crede că noul contract al lui Perez pentru 2025 ar putea fi puternic condiționat. „Cred că au învățat din anul trecut și din cel de dinaintea lui,” a spus el pentru Viaplay. „Cu siguranță au clauze în acel contract.”

  Albers a mai observat că dificultățile lui Perez devin evidente acum, deoarece Red Bull nu mai domină cum o făcea odată, așa cum arată ultimele predicții Formula 1. „Situația este exact aceeași ca în toți anii precedenți,” a observat el. „Dar cu o diferență de trei sau patru zecimi, acum este brusc pe locul treisprezece.”

  Într-o discuție cu El Mundo Deportivo în Barcelona, chiar și Perez, în vârstă de 34 de ani, recunoaște natura precarității contractelor la Red Bull. „Cu siguranță,” a spus el. „Aici, la Red Bull, trebuie să câștigi tot ceea ce îți vine. Trebuie să câștigi chiar acolo, pe pistă.”

Red Bull și Testul Privilegiat al lui Verstappen pentru Îmbunătățirea Modelului din 2024
Sergio Perez
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri