Type to search

Stiri NHL

NHL: Edmonton Oilers Forțează Game 7 în Finala Cupei Stanley cu o Victorie Impresionantă

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Victorie Crucială pentru Edmonton Oilers

  Edmonton Oilers au reușit să își salveze sezonul cu trei victorii consecutive, împingând Finala Cupei Stanley într-un decisiv Game 7. Grație victoriei de 5-1 împotriva Florida Panthers de vineri, Oilers au acum șansa de a câștiga primul lor campionat din 1990.

  Veteranul Ryan Nugent-Hopkins a declarat entuziast: „Este ceea ce am visat toată viața. Sunt nerăbdător să intrăm pe gheață luni”, referindu-se la Game 7, meciul decisiv ale cărui ponturi hochei vor fi disponibile pe site-urile excelenților experți ponturi pariuri.

  Warren Foegele a adunat un gol și o pasă decisivă, în timp ce Adam Henrique, Zach Hyman, Ryan McLeod și Darnell Nurse au marcat câte un gol fiecare pentru Oilers. Portarul Stuart Skinner a reușit 20 de salvări și a înregistrat și o pasă decisivă, conform recentelor statistici hochei ale meciului.

NHL: Edmonton Oilers Forțează Game 7 în Finala Cupei Stanley cu o Victorie Impresionantă
Warren Foegele

Cursa pentru Titlu Aproape de Final

  Edmonton se află la un pas de a deveni doar a doua echipă din istorie care reușește să câștige Cupa Stanley după ce a fost condusă cu 3-0 în serie, urmând exemplul Toronto Maple Leafs din 1942. Singura altă echipă care a forțat un Game 7 după ce a fost condusă cu 3-0 a fost Detroit Red Wings în 1945, dar au pierdut în final împotriva Maple Leafs.

  Leon Draisaitl a remarcat: „A fost o poveste incredibilă până acum, dar în final, jucăm să câștigăm. Acesta va fi cel mai greu meci pentru noi. Ei vor ieși în forță, joacă acasă. Trebuie să ne aducem jocul din nou.”

NHL: Edmonton Oilers Forțează Game 7 în Finala Cupei Stanley cu o Victorie Impresionantă
Leon Draisaitl

Florida Panthers, în Căutarea Redresării

  Aleksander Barkov a marcat singurul gol pentru Panthers, care au fost surclasați cu 18-5 în ultimele trei înfrângeri. Portarul Sergei Bobrovsky a oprit 16 șuturi. Edmonton a preluat conducerea cu 3-0 după două reprize, înainte ca Barkov să reducă din diferență la începutul reprizei a treia. Cu toate acestea, două goluri în poarta goală au spulberat speranțele de revenire ale Panthers.

  Pentru o echipă care avea puține speranțe acum o săptămână, Oilers sunt pe cale să realizeze o cursă dramatică pentru titlu. Zach Hyman a spus: „Momentul devine mai mare pe măsură ce avansezi, dar este doar un alt meci de eliminare, nu? Suntem confortabili să jucăm în aceste meciuri. Am demonstrat că putem juca în ele și am jucat în multe dintre ele.”

NHL: Edmonton Oilers Forțează Game 7 în Finala Cupei Stanley cu o Victorie Impresionantă
Aleksander Barkov

Provocare Maximă pentru Florida Panthers

  Florida Panthers trebuie să își regăsească forma din primele meciuri ale seriei. Starea lor mentală este o preocupare, având în vedere posibilitatea de a deveni prima echipă din peste 80 de ani care pierde un avantaj de 3-0 în Finala Cupei Stanley.

  Antrenorul Paul Maurice a declarat: „Nu sunt îngrijorat de ce este în seara asta. Suferi o înfrângere, o simți, doare. Îți lingi rănile și începem să reconstruim asta mâine. Cine ești în seara asta nu înseamnă nimic pentru cine vei fi peste două zile.”

  Carter Verhaeghe a adăugat: „Suntem un grup încrezător. Ei sunt aici cu un motiv. Noi suntem aici cu un motiv. Este Finala Cupei Stanley. Sunt o echipă foarte bună și este rândul nostru să revenim și să răspundem în următorul meci.”

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri