Type to search

Stiri Euro 2024

Patrik Schick Salvează Cehia de la O Înfrângere la Euro 2024: Egal Dramatic cu Georgia

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Georgia: Debut Încins la Euro 2024

Georgia și Republica Cehă au intrat în teren cu speranța de a obține primele puncte după înfrângerile suferite în meciurile de deschidere împotriva Turciei și Portugaliei. Începutul partidei a fost marcat de intervențiile spectaculoase ale portarului Giorgi Mamardashvili, care a demonstrat de ce este considerat unul dintre cei mai buni portari din La Liga. Atacurile cehe au fost continue, însă defensiva georgiană a rezistat eroic.

  În minutul 23, Cehia a reușit să înscrie prin Adam Hlozek, dar bucuria a fost de scurtă durată, deoarece golul a fost anulat pentru un henț. Înainte de pauză, un alt henț comis de cehi în propriul careu a oferit Georgiei oportunitatea de a deschide scorul din penalty, șansă de care Georges Mikautadze a profitat, Georgia preluând conducerea într-un meci ale cărui ponturi Euro 2024 au fost expuse online de specialiștii în ponturi pariuri sportive.

Patrik Schick Salvează Cehia de la O Înfrângere la Euro 2024: Egal Dramatic cu Georgia
Mikautadze a deschis scorul pentru Georgia din penalty

Dominație și Frustrare pentru Cehia

  În repriză secundă, Cehia a continuat să pună presiune pe defensiva Georgiei. Mamardashvili a fost din nou la înălțime, oprind numeroase șuturi și păstrând avantajul echipei sale. În minutul 59, Patrick Schick a adus egalarea pentru Cehia, profitând de un balon deviat în urma loviturii de cap a lui Ondrej Lingr, care a lovit bara.

  Deși Cehia a continuat să atace, Mamardashvili a fost imbatabil, reușind nu mai puțin de 11 parade impresionante pe parcursul meciului, confirmând recentele predicții fotbal privind forma sa excelentă din La Liga. În ultima fază a meciului, Georgia a avut o șansă uriașă de a câștiga toate cele trei puncte în urma unui contraatac, dar Saba Lobjanidze a trimis mingea peste poartă.

  Ambele echipe se află acum la egalitate de puncte, cu doar un punct fiecare, și vor trebui să câștige următoarele meciuri pentru a spera la calificare. Cehia se va confrunta cu Turcia, în timp ce Georgia va întâlni Portugalia, în meciuri decisive pentru soarta lor la Euro 2024.

Patrik Schick Salvează Cehia de la O Înfrângere la Euro 2024: Egal Dramatic cu Georgia
Schick a marcat golul egalizator pentru Cehia

Eroul din Poarta Georgiei: Mamardashvili

  Giorgi Mamardashvili a fost, fără îndoială, eroul meciului, realizând parade incredibile care au menținut echipa sa în joc. Performanța sa a fost esențială pentru a asigura un punct important pentru Georgia, demonstrându-și valoarea într-un moment critic.

  Deși rezultatul nu a fost ideal pentru niciuna dintre echipe, evoluția lor arată că ambele au potențialul de a produce surprize în meciurile următoare. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile în continuare, dar cert este că lupta pentru calificare va fi intensă și plină de suspans.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri