Type to search

Stiri Diverse

Chelsea Îl Dorește Pe Osimhen: Propunere Bombă pentru Napoli!

Avatar of Xpert Bet
Share

Ofertă Uluitoare de la Chelsea pentru Victor Osimhen

  Chelsea se pregătește să facă o mutare surprinzătoare pe piața transferurilor, încercând să-l aducă pe Victor Osimhen de la Napoli. Propunerea include transferul lui Romelu Lukaku și a unui tânăr jucător în schimbul atacantului nigerian, deschizând un capitol nou în această vară plină de transferuri surpriză, ale căror predicții fotbal vor fi dezvăluite online.

  După un sezon impresionant la Napoli, Victor Osimhen este în centrul atenției pentru Chelsea. Clubul londonez a abordat Napoli cu o ofertă inedită, oferindu-l pe Lukaku și un jucător tânăr pentru a-l aduce pe Osimhen pe Stamford Bridge. În timp ce viitorul atacantului nigerian pare a fi departe de Napoli, Lukaku își pregătește plecarea de la Roma (unde a fost împrumutat), după o revenire dificilă la clubul londonez.

Romelu Lukaku, În Căutarea Noii Destinații

  Romelu Lukaku este pe picior de plecare de la Chelsea după un sezon tumultos, ale cărui ponturi bune au fost publicate online de experți ponturi pariuri. După un debut promițător, relația sa cu Thomas Tuchel s-a deteriorat, iar acum belgianul caută o nouă destinație. Au trecut aproape exact doi ani de la ultimul meci al belgianului pentru Chelsea, de atunci jucând un sezon la Inter Milano și altul la Roma, unde a marcat 20 de goluri în toate competițiile, potrivit recentelor statistici fotbal din Italia.

  Viitorul lui Osimhen și Lukaku este într-o mare incertitudine, cu negocieri în curs și cluburi mari care își pregătesc mișcările pentru această vară. Chelsea și Napoli sunt în discuții, iar destinul celor doi atacanți de talie mondială rămâne subiectul principal al zvonurilor și speculațiilor din lumea fotbalului.

Chelsea Îl Dorește Pe Osimhen: Propunere Bombă pentru Napoli!
Lukaku
Taguri