Type to search

Stiri Diverse

Radu Drăgușin, Pe Calea Despărțirii de Tottenham?

Avatar of Xpert Bet
Share

Drăgușin, Dezamăgit de Lipsa de Oportunități

  Impresarul lui Radu Drăgușin, fundașul lui Tottenham Hotspur, sugerează că acesta ar putea părăsi clubul londonez din cauza lipsei timpului efectiv de joc. Deși a impresionat la echipa italiană Genoa înainte de a ajunge la Spurs, tânărul român a fost folosit un timp limitat pe teren de echipa sa în meciurile din Premier League, ale căror ponturi pariuri au fost expuse online de cei mai buni experți ponturi pariuri.

  Radu Drăgușin a sosit la Tottenham în ianuarie, dar nu a reușit să câștige un loc stabil în echipă. Cu doar șase apariții în Premier League, dintre care patru ca rezervă, fundașul român se confruntă cu dificultăți pentru a se impune în fața concurenței. Impresarul său, Florin Manea, a sugerat că o plecare ar putea fi o opțiune dacă situația nu se îmbunătățește.

Radu Drăgușin, Pe Calea Despărțirii de Tottenham?

Posibile Alternative și Interese Externe

  În contextul unui posibil transfer, impresarul lui Drăgușin a indicat o ofertă de împrumut de la Napoli, echipă sub posibila conducere a antrenorului Antonio Conte, ar putea fi luată în considerare. Totuși, viitorul jucătorului român depinde de evoluțiile sale la Tottenham și de posibila sosire a unui nou apărător central în fereastra de transferuri din vară. 

  Potrivit recentelor predicții fotbal din Premier League, perspectivele lui Drăgușin la Tottenham sunt incerte, mai ales în perspectiva posibilelor schimbări în echipă și a interesului manifestat de alte cluburi pentru jucătorul român. Sub presiunea de a obține mai mult timp de joc și cu posibilitatea unei schimbări de antrenor la Napoli, viitorul lui Drăgușin rămâne sub semnul întrebării.

Radu Drăgușin, Pe Calea Despărțirii de Tottenham?
Taguri