Type to search

Stiri Diverse

Manchester City Pregătește O Mare Vânzare: Liam Delap pe Calea Plecării?

Avatar of Xpert Bet
Share

Viitor Incert pentru Delap la Manchester City

  Manchester City pare să fie deschisă la ideea de a vinde atacantul Liam Delap în această vară, după ce acesta nu a reușit să se impună în primul unsprezece de pe Etihad Stadium. Cu un număr limitat de apariții și o experiență de împrumut nesatisfăcătoare, viitorul lui Delap la campioana Angliei este sub semnul întrebării, potrivit recentelor predicții fotbal din Premier League.

  Liam Delap, fiul fostului jucător de fotbal Rory Delap, a avut un parcurs dificil la Manchester City, fiind împrumutat la mai multe cluburi fără strălucească în ultimele sale meciuri, ale căror ponturi fotbal au fost dezvăluite online de specialiși în ponturi pariuri sportive. Chiar dacă a avut un sezon modest la Hull City în Championship, City pare dispusă să-l vândă în această vară, cu oferte în jur de 10 milioane de lire sterline și posibilitatea de a include o clauză de recomandare.

Interese în Ascensiune pentru Delap

  Cu perspectiva unei plecări de la Manchester City, Liam Delap atrage interesul unor cluburi din Championship și din Premier League. Cluburi precum Hull City, Southampton, Sheffield United și Burnley sunt printre cele care ar putea fi interesate de serviciile sale. Cu toate acestea, destinul său depinde de viitoarele negocieri și decizii ale cluburilor implicate.

  Interesele pentru Liam Delap sunt în creștere, iar cluburi din primele două ligi engleze își exprimă interesul în privința tânărului atacant. Cu posibile oferte și discuții în curs, viitorul lui Delap ar putea fi clarificat în curând, dar locul său în fotbalul englez rămâne subiect de speculații. Cu o vânzare potențială în perspectivă, Delap ar putea face următorul pas important în cariera sa.

Manchester City Pregătește O Mare Vânzare: Liam Delap pe Calea Plecării?
Taguri