Type to search

Stiri NBA

Boston Celtics și Dallas Mavericks Domină Conferințele NBA: Victorii în Meciurile Cheie din Play-off

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Jrue Holiday Strălucește În Ciuda Problemelor de Sănătate

  Boston Celtics au învins Indiana Pacers cu 114-111, luând un avantaj decisiv de 3-0 în finala Conferinței de Est, datorită unei prestații remarcabile a lui Jrue Holiday, care a jucat în ciuda unei febre severe. Cu doar 45 de minute înainte de start, Holiday a fost declarat apt de joc, iar eforturile sale au fost esențiale în ultimele 38.9 secunde ale meciului. El a marcat un coș decisiv și a adăugat un blocaj crucial, contribuind la un final de meci pozitiv pentru Celtics.

  În ciuda unui deficit de 18 puncte în al treilea sfert, Boston a reușit să revină, cu Jayson Tatum acumulând 36 de puncte, 10 recuperări și 8 pase decisive. Jaylen Brown a adăugat 24 de puncte, iar Al Horford a înregistrat un record personal cu șapte coșuri de trei puncte. Indiana, lipsită de Tyrese Haliburton, a avut o prestație puternică prin Andrew Nembhard, care a marcat 32 de puncte, și T.J. McConnell, cu 23 de puncte, conform recentelor statistici baschet din NBA.

  Meciul, ale cărui ponturi baschet au fost publicate online de specialiști în ponturi pariuri sportive, a fost decis în ultimele secunde. Holiday a forțat o eroare a lui Nembhard, a fost faultat și a transformat două aruncări libere pentru a sigila victoria. În ciuda eforturilor lui McConnell și Nembhard, care au marcat coșuri importante în repriza a doua, Boston a demonstrat reziliență și capacitatea de a închide meciurile dificile.

Boston Celtics și Dallas Mavericks Domină Conferințele NBA: Victorii în Meciurile Cheie din Play-off
Holiday și Tatum

Dallas Mavericks Își Asigură Un Avans Consistent cu Timberwolves

  În Conferința de Vest, Dallas Mavericks au obținut o victorie crucială împotriva Minnesota Timberwolves cu scorul de 116-107, ducând seria la 3-0. Antrenorul Timberwolves, Chris Finch, a numit aceste momente „meciuri de 3 minute,” dar Mavericks au excelat în ultimele 3 minute și 38 de secunde ale jocului. P.J. Washington a rupt egalitatea cu un coș de trei puncte, iar Daniel Gafford a avut prestații esențiale la ambele capete ale terenului.

  Dallas a avut un procentaj de 55.9% la aruncări și 50% la coșuri de trei puncte, trăgând avantaj de la linia de aruncări libere. Luka Doncic a contribuit cu șapte recuperări, cinci pase decisive și cinci intercepții, iar Washington și Derrick Jones Jr. au adăugat puncte esențiale pentru a asigura victoria, confirmându-se astfel ultimele predicții baschet din NBA.

  Deși Timberwolves au revenit de la un deficit de 12 puncte și au egalat scorul de 10 ori în ultimele 13 minute, Mavericks au dominat finalul de joc. Gafford a blocat o încercare de layup a lui Mike Conley și a finalizat cu un slam dunk, mărind diferența la 114-105 cu doar 34.8 secunde rămase. Karl-Anthony Towns și-a trecut în cont un double-double, dar performanța sa slabă la aruncările de trei puncte a contribuit la înfrângerea echipei.

Boston Celtics și Dallas Mavericks Domină Conferințele NBA: Victorii în Meciurile Cheie din Play-off
Doncic și Irving
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri