Type to search

Stiri Tenis

Novak Djokovic: Speranțe Mărețe și Așteptări Moderate la Roland Garros

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Djokovic: Provocări și Obiective la Roland Garros

  Campionul en-titre Novak Djokovic, clasat pe locul 1 mondial, abordează Roland Garros cu speranțe mari, dar cu așteptări moderate, după un sezon plin de suișuri și coborâșuri. În vârstă de 37 de ani, Djokovic a recunoscut că a avut o perioadă dificilă după ce a pierdut titlul de la Australian Open în fața lui Jannik Sinner.

  Forma sa instabilă a afectat ritmul său de joc, dar speră să-și îmbunătățească performanțele la al doilea mare turneu de Grand Slam al anului, French Open, ale cărui ponturi tenis aferente meciurilor vor fi publicate online de cei mai buni experți ponturi pariuri sportive.

  Ajuns cu întârziere la turneul de la Paris, Djokovic vizează al 25-lea titlu de Grand Slam, pentru a depăși recordul deținut de Margaret Court. În ciuda dificultăților recente, sârbul este încrezător în abilitățile sale, mai ales în turneele majore. „Știu ce pot să fac, în special la Grand Slam-uri. De obicei joc cel mai bun tenis al meu acolo și sper să fac același lucru și aici,” a declarat Djokovic presei locale.

Novak Djokovic: Speranțe Mărețe și Așteptări Moderate la Roland Garros
Novak Djokovic ridicând trofeul suprem la Roland Garros

Pregătiri Dificile și Speranțe Mari

  Pregătirea lui Djokovic pentru Roland Garros nu a fost ideală, fiind eliminat devreme în turneul de la Roma după un incident nefericit cu un fan care i-a aruncat în cap o sticlă cu apă. O săptămână mai târziu, Djokovic a primit un wild-card la Geneva, dar a pierdut în semifinale în fața cehului Tomas Machac, rămânând fără niciun trofeu după cinci luni de la începutul sezonului.

  În ciuda acestor obstacole, Djokovic adoptă o abordare zilnică pentru a-și construi forma și a-și îmbunătăți șansele de succes la Paris. „Cele cinci luni de până acum nu au fost grozave din punct de vedere al tenisului meu,” a spus Djokovic. „De aceea, abordarea mea este axată pe construcția formei și a momentului, pentru a avea o șansă cât mai bună de a ajunge mai departe în turneu.”

  Djokovic nu se consideră scos în afara luptei pentru titlu, chiar dacă recunoaște că așteptările sale trebuie să fie mai moderate. „Poate suna arogant, dar orice altceva în afară de titlu nu este satisfăcător pentru mine,” a adăugat el. Motivația principală a sârbului de a juca la cel mai înalt nivel este dorința de a depăși mai multe recorduri în acest sport, câștigând mai mari titluri.

Novak Djokovic: Speranțe Mărețe și Așteptări Moderate la Roland Garros
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri