Type to search

Stiri Diverse

Bayer Leverkusen vs. Stuttgart: Duel Captivant În DFB-Pokal

Avatar of Xpert Bet
Share

Bayer Leverkusen, Invincibil în Fața Unei Provocări a Cupei

  Neînvinsă în sezonul 2023-24, Bayer Leverkusen se confruntă cu Stuttgart în sferturile Cupei DFB-Pokal. Cu Xabi Alonso la cârma echipei, Leverkusen caută să-și păstreze seria imaculată și să avanseze în competiția cu eliminare directă. După o victorie cu 2-0 în Bundesliga împotriva lui Darmstadt, liderii vor să continue succesul în fața unui adversar puternic, într-un meci ale cărui ponturi fotbal sunt accesibile pe platformele online unde expun cei mai buni experți ponturi pariuri.

  Cu un meci important în Bundesliga împotriva lui Bayern Munchen în perspectivă, Bayer Leverkusen se află într-o săptămână crucială. Observatorii sunt curioși să vadă cum Xabi Alonso va gestiona echilibrul între Cupa DFB Pokal și Bundesliga. Chiar dacă DFB-Pokal nu este o prioritate principală pentru Bayer, aceștia își doresc să continue tradiția și să obțină titlul pentru prima dată din 1992-93, conform ultimelor statistici fotbal din germania.

Bayer Leverkusen vs. Stuttgart: Duel Captivant În DFB-Pokal
Xabi Alonso

Stuttgart: Speranțe și Rezultate Favorabile

  Având două titluri de Cupa DFB-Pokal în istorie, Stuttgart vine după două victorii consecutive în Bundesliga. Cu un parcurs impresionant în competiția actuală, învingând echipe precum Union Berlin și Borussia Dortmund, Stuttgart se simte încrezătoare în fața liderului Bundesliga. Ei își propun să pună la încercare invincibilitatea lui Bayer și să rămână în cursa pentru un loc în finală conform recentelor pronosticuri fotbal germane.

  Edmond Tapsoba revine în echipa lui Bayer după participarea la Cupa Africii pe Națiuni, aducând stabilitate în defensivă. Cu absențele notabile, cum ar fi cea a lui Kossounou, Bayer caută soluții pentru a contracara atașul în formă al lui Stuttgart, Denis Undav. Pe de altă parte, managerul Sebastian Hoeness de la Stuttgart trebuie să gestioneze absențele și să se bazeze pe forma bună a lui Undav pentru a pune probleme liderilor Bundesliga.

Bayer Leverkusen vs. Stuttgart: Duel Captivant În DFB-Pokal
Sebastian Hoeness

Formații probabile

  Bayer Leverkusen:

Kovar; Stanisic, Tah, Tapsoba; Tella, Andrich, Xhaka, Grimaldo; Hofmann, Hlozek; Schick

  Stuttgart:

Nubel; Stergiou, Anton, Rouault; Vagnoman, Karazor, Stiller, Mittelstadt; Millot, Fuhrich; Undav

Taguri

Lasa un comentariu