Type to search

Stiri Diverse

Mallorca vs. Real Sociedad: Luptă pentru Finala în Copa del Rey

Avatar of Xpert Bet
Share

Mallorca vs. Real Sociedad: Bătălia pentru O Șansă la Trofeu

  Mallorca și Real Sociedad se întâlnesc în prima etapă a semifinalelor Copa del Rey, cu ambele echipe dorindu-și cu ardoare un loc în finală. Mallorca, cu o istorie în competiție, vizează o primă victorie importantă pe Estadi Mallorca Son Moix.

  În timp ce gazdele au avut rezultate fluctuante recent, trecând prin cinci meciuri pentru a ajunge aici, Real Sociedad caută să-și continue drumul atât în Copa del Rey, cât și în Liga Campionilor, unde cele mai bune ponturi Champions League vor fi accesibile pe site-uri de experți ponturi pariuri sportive.

  Echipa lui Javier Aguirre, Mallorca, se confruntă cu o presiune crescândă în La Liga, dar speră să-și refacă imaginea în Copa del Rey. Cu o victorie în 2002-03, Mallorca visează la o nouă performanță notabilă. Cu atacantul Abdon Prats în mare formă, Mallorca caută să rupă ghinionul și să obțină o victorie crucială acasă.

Mallorca vs. Real Sociedad: Luptă pentru Finala în Copa del Rey
Javier Aguirre

Real Sociedad, În Căutarea Dublei: Copa del Rey și Liga Campionilor

  Real Sociedad, deși la 10 puncte de primele patru locuri în La Liga, păstrează ambiții mari în cupă. Cu două trofee câștigate în istorie, echipa lui Imanol Alguacil este determinată să continue succesul în Copa del Rey și să se pregătească pentru un duel important în Liga Campionilor împotriva lui PSG. Cu atacuri consistente și apărare solidă, Real Sociedad speră să-și asigure un rezultat pozitiv în prima manșă, conform recentelor pronosticuri fotbal

  Cu absența lui Maffeo, Mallorca depinde de jucători cheie precum Abdon Prats și Omar Mascarell pentru a-și susține aspirațiile. Real Sociedad se confruntă cu absențe notabile, iar Alguacil va face modificări pentru a face față duelului intens. Cu Mallorca neînvinsă împotriva lui Real Sociedad din 2012, potrivit ultimilor statistici fotbal din Spania, ambele echipe vor lupta pentru o poziție favorabilă înaintea manșei secunde.

Mallorca vs. Real Sociedad: Luptă pentru Finala în Copa del Rey
Imanol Alguacil

Formații probabile

  Mallorca:

Greif; Gonzalez, Valjent, Raillo, Copete, Costa; A Sanchez, Mascarell, D Rodriguez; Prats, Larin

  Real Sociedad:

Remiro; Aramburu, Zubeldia, Le Normand, Galan; Mendez, Zubimendi, Merino; Oyarzabal, A Silva, Barrenetxea

Taguri

Lasa un comentariu