Type to search

Stiri Diverse

Sochaux vs. Rennes: Bătălie Crucială în Cupa Franței

Avatar of Xpert Bet
Share

De la Liga a Treia la Glorie: Sochaux Înfruntă Rennes în Cupa Franței

  În căutarea celei de-a treia victorii senzaționale, Sochaux se pregătește să primească vizita lui Rennes în optimile de finală ale Cupei Franței. Cu două eliminări de excepție deja în palmares (Guingamp și Olimpique Marseille), gazdele din liga a treia își propun să repete miracolul împotriva altei echipe din Ligue 1 infirmând mare parte din acele pronosticuri fotbal din Ligue 1.

  Sochaux, condusă de Oswald Tanchot, și-a asigurat locul în ultimele 16 după ce au eliminat Reims la penalty-uri, iar Rennes a trecut și ea prin aceeași loterie în meciul cu Marseille. Cu ambele echipe în căutarea succesului, partida de marți se anunță a fi una cu adevărat captivantă.

Sochaux vs. Rennes: Bătălie Crucială în Cupa Franței
Oswald Tanchot

De la Trofeul Din 2007 la Visurile din Ligue 2: Ambițiile lui Sochaux în Cupa Franței

  Cu o istorie ce include ridicarea trofeului în 2007, Sochaux își propune să adauge un alt succes la palmaresul său modest în Cupa Franței. Cu toate acestea, echipa se confruntă și cu presiunea promovării în Ligue 2, după retrogradarea din sezonul anterior. Cum vor face față ambelor provocări?

  Echipa a reușit să elimine Jura Sud, Geispolsheim și Lorient până acum, iar acum se pregătește pentru o confruntare de lux cu Rennes. Cu un parcurs impresionant în competiție, echipa condusă de Julien Stephan are ocazia să-și scrie o nouă poveste de succes în acest meci ale cărui ponturi fotbal dezvăluite de experți ponturi pariuri au fost accesibile online.

Sochaux vs. Rennes: Bătălie Crucială în Cupa Franței
Julien Stephan

Rennes, în Formă Ascendentă, Înfruntă Provocarea Sochaux în Cupa Franței

  Rennes, deși nu este imună la surprizele Cupei Franței, vine la meci după o serie impresionantă de șase victorii consecutive. Cu eliminări notabile ale unor echipe precum Guingamp și Marseille în drumul lor, Rennes nu subestimează echipa din liga a treia și se așteaptă la o confruntare dificilă pe terenul adversarului.

  Ultima dată când cele două echipe s-au întâlnit în Cupa Franței a fost în sezonul 2013-14, când Sochaux a ieșit învingătoare cu două victorii 2-1, potrivit recentelor statistici fotbal din Ligue 1. Rennes caută răzbunare după peste 11 ani de așteptare, iar faniil amândurora așteaptă cu nerăbdare un spectacol intens marți seara.

Formații probabile

  Sochaux:

Patouillet; Dacosta, Vitelli, Fontaine, Bastian; Pereira de Sa, Viltard; Fatar, Michel, Daho; Koffi

  Rennes:

Gallon; G. Doue, Wooh, Seidu, Truffert; Blas, Matusiwa, Le Fee, Gouiri; Terrier, Kalimuendo

Taguri

Lasa un comentariu