Type to search

Stiri Ligue 1

Aubameyang Conduce Marsilia la o Victoria Zdrobitoare: 3-0 împotriva lui Lyon în Ligue 1!

Avatar of Xpert Bet
Share

Triplă Performanță a lui Aubameyang: Un Gol și Două Pase Decisive Înfrâng Lyon-ul într-un Meci Plin de Intensitate!

  Miercuri, 6 decembrie, Marsilia a câștigat cu 3-0 împotriva lui Lyon într-un meci de Ligue 1, iar Pierre-Emerick Aubameyang a fost vedeta serii, marcând un gol și oferind două pase decisive.

  Aubameyang și-a adus contribuția la prima reușită a partidei în minutul 20, oferind o pasă decisivă pentru Vitinha, care a deschis scorul cu un șut la colț. În doar patru minute, Michael Amir Murillo a majorat avantajul Marsiliei, finalizând o acțiune în care Aubameyang a fost din nou protagonist. 

  În partea secundă, Aubameyang a schimbat rolurile, marcând în minutul 54 după o pasă precisă de la Vitinha. Performanța excelentă vine după o serie de reușite pentru Aubameyang, inclusiv un hat-trick în Europa League și un gol în weekend împotriva lui Rennes.

Aubameyang Conduce Marsilia la o Victoria Zdrobitoare: 3-0 împotriva lui Lyon în Ligue 1!
Aubameyang felicitat de coechipieri

Marsilia Obține a Treia Victorie Consecutivă: O Revenire Spectaculoasă După Incidentele Violente de Pe Stade Velodrome!

  Meciul a avut loc pe Stade Velodrome și a fost reprogramat după incidentele violente din luna octombrie, când suporterii au atacat autocarul lui Lyon. Atmosfera a fost pasională, dar pașnică, deoarece suporterii lui Lyon nu au fost autorizați să călătorească la meci.

  Victoria a adus Marsilia pe locul opt în clasament, la 13 puncte distanță de liderul Paris Saint-Germain. În schimb, Lyon ocupă ultimul loc în liga franceză, cu doar o victorie și nouă înfrângeri în 14 meciuri. Aubameyang și Marsilia încearcă să revitalizeze sezonul și să urce în clasament în următoarele etape. 

Taguri

Lasa un comentariu