Type to search

Stiri Diverse

Răsturnare de Situație Spectaculoasă: Fiorentina Învinge Parma la Penaltiuri în Cupa Italiei!

Avatar of Xpert Bet
Share

De la 0-2 la Egalare Eroică: Fiorentina, Victorie Dramatică în Optimile de Finală!

  Într-un meci plin de intensitate, Fiorentina a realizat o revenire spectaculoasă după ce a fost condusă cu 2-0 de Parma, calificându-se în sferturile de finală ale Cupei Italiei prin loviturile de departajare.

  Parma a luat conducerea în prima repriză, cu Adrian Bernabe și Ange-Yoan Bonny marcând golurile care au adus un avantaj confortabil. Fiorentina a părut să se clatine sub presiune și să ofere spațiu adversarului.

  Lucrurile au luat o turnură surprinzătoare când M’Bala Nzola a redus din diferență cu o execuție spectaculoasă în minutul 83. Apoi, Fiorentina a obținut un penalty controversat, transformat cu calm de Riccardo Sottil în minutul 90, aducând egalarea.

Răsturnare de Situație Spectaculoasă: Fiorentina Învinge Parma la Penaltiuri în Cupa Italiei!
Riccardo Sottil a egalat din penalty în penultimul minut

Penaltiuri Explozive: Fiorentina Se Califică în Sferturile de Finală ale Cupei Italiei!

  Meciul a intrat în prelungiri, iar Parma a avut ocazia să recupereze conducerea, însă portarul Oliver Christensen a salvat echipa gazdă cu intervenții spectaculoase. Cu toate acestea, rezultatul s-a decis la loviturile de departajare.

  Fiorentina s-a impus la penaltiuri cu un scor de 4-3, cu Dennis Man ratând lovitura decisivă pentru Parma. Viola a reușit să inverseze soarta meciului, oferind suporterilor o revenire dramatică și senzațională în competiția de cupă. 

  Fiorentina va avansa acum în sferturile de finală ale Cupei Italiei, unde se va confrunta cu câștigătoarea dintre Inter și Bologna. Oare acest parcurs impresionant va continua și în etapele următoare ale competiției?

Răsturnare de Situație Spectaculoasă: Fiorentina Învinge Parma la Penaltiuri în Cupa Italiei!
Portarul Oliver Christensen
Taguri

Lasa un comentariu