Type to search

Stiri Diverse

Galatasaray vs. Adana Demirspor: Duel Pentru Primul Loc în Super Lig!

Avatar of Xpert Bet
Share

Galatasaray Își Propune Să Ocupe un Loc Fruntaș după Confruntarea cu Adana Demirspor!

  Galatasaray va deschide vineri, 8 decembrie, seria de meciuri din etapa a 15-a din Super Lig cu un singur gând – să ajungă pe primul loc în clasament. În prezent la egalitate de puncte cu Fenerbahce, gazdele speră să profite de meciul cu Adana Demirspor pentru a se desprinde la vârful clasamentului.

  Okan Buruk și elevii săi au obținut două victorii consecutive în campionat, iar acum se pregătesc pentru o confruntare cu Adana Demirspor. Cu Cedric Bakambu și Hakim Ziyech contribuind la victoria recentă împotriva lui Pendikspor, Galatasaray are un moral înalt, acumulând 12 puncte din ultimele cinci partide. 

  Cu o desfășurare perfectă acasă în acest sezon, Galatasaray a câștigat fiecare meci pe teren propriu. Cu un meci crucial din Liga Campionilor urmând să aibă loc în câteva zile, gazdele își propun să obțină o victorie rapidă pentru a evita orice potențiale probleme de lot.

Galatasaray vs. Adana Demirspor: Duel Pentru Primul Loc în Super Lig!
Okan Buruk

Analiză Pre-Meci: Galatasaray, Favorită Clară În Fața Unei Echipe Adana Demirspor În Derivă!

  Adana Demirspor, pe de altă parte, a înregistrat o serie de patru meciuri fără victorie, ceea ce i-a determinat să coboare în clasament. Eșecul cu 3-2 în fața lui Samsunspor a fost dezamăgitor, iar echipa lui Patrick Kluivert caută să revină la victorii.

Galatasaray vs. Adana Demirspor: Duel Pentru Primul Loc în Super Lig!
Patrick Kluivert

Formații probabile

  Galatasaray:

Muslera; Boey, Ayhan, Nelsson, Karatas; Oliveira, Torreira; Tete, Ziyech, Akturkoglu; Icardi

  Adana Demirspor:

Makhammadaliev; Svensson, Guler, Burak, Dursun; Ndiaye, Akbaba; Sari, Belhanda, Erdogan; Niang

  Deplasările nu au fost punctul forte al echipei Adana Demirspor, care nu a reușit să câștige în ultimele șase deplasări în afara terenului propriu. Cu absențe notabile în ambele tabere, cum ar fi Davinson Sanchez pentru Galatasaray și Mario Balotelli pentru Adana Demirspor, meciul promite o luptă intensă.

Taguri

Lasa un comentariu