Type to search

Stiri Serie A

Atalanta și Napoli, De la Extaz la Dezamăgire și Invers: Lupte Epice în Serie A

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Atalanta Revine Spectaculos pentru A Învinge Salernitana

  Atalanta a avut parte de o încercare dificilă în fața lui Salernitana, dar a revenit și a câștigat cu 2-1, datorită golurilor marcate de Gianluca Scamacca și Teun Koopmeiners, egalând în clasament Roma pe locul cinci, având și un meci restant de disputat, potrivit recentelor statistici fotbal din Serie A.

  Lupta pentru locurile din Liga Campionilor ar putea fi decisă chiar de partida pe care Atalanta încă trebuie să o reprogrameze împotriva lui Fiorentina, posibil după încheierea sezonului Serie A. Chiar dacă au rotit lotul după un egal 1-1 în semifinala Europa League cu Olympique Marseille și cu returul urmând să se desfășoare joi, Atalanta a reușit să revină și să obțină o victorie importantă.

  Atalanta a făcut trei schimbări la pauză și a reușit să egaleze rapid, Teun Koopmeiners reușind o pasă decisivă pentru capul lui Mario Pasalic, care a trimis mingea în fața porții pentru Scamacca să finalizeze. Cu toate acestea, Atalanta a avut emoții pe final, cu un gol salvat de pe linia porții și o ocazie ratată de Salernitana, care nu s-a dat bătută ușor într-un meci ale cărui ponturi Italia au fost publicate online.

Atalanta și Napoli, De la Extaz la Dezamăgire și Invers: Lupte Epice în Serie A
Scamacca egalează

Napoli Dezamăgește Împotriva lui Udinese Care Obține Un Punct Prețios

  Golul lui Victor Osimhen nu a fost suficient pentru a aduce victoria lui Napoli, deoarece Isaac Success a marcat în ultimele clipe pentru a aduce un punct valoros pentru Udinese. Cu toate că Napoli a deschis scorul prin Osimhen în partea a doua, Udinese a revenit și a reușit să obțină un egal crucial în lupta pentru evitarea retrogradării.

  Napoli a avut o serie de ocazii ratate și un gol anulat în ultimele minute, iar Udinese a profitat de aceste momente pentru a obține un punct surprinzător în lupta lor pentru supraviețuire în Serie A, conform ultimelor predicții fotbal din Italia. Astfel, Napoli rămâne în căutarea unui loc în Cupele Europene, iar Udinese speră să evite retrogradarea în ultimele etape ale sezonului.

Atalanta și Napoli, De la Extaz la Dezamăgire și Invers: Lupte Epice în Serie A
Success reușește să egaleze la ultima fază a meciului
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri