Type to search

Stiri Ligue 1

Festival de Goluri în Ligue 1: Olimpique Lyon Învinge Lille După O Revenire Epică

Avatar of Xpert Bet
Share

Thriller Fotbalistic pe Stade Pierre-Mauroy: Lyon Revine Spectaculos și Triumfă

  Lille a avut un avantaj de două goluri în prima repriză și păreau că va câștiga cu 3-2 spre finalul meciului, dar defensiva sa permis oaspeților să revină de fiecare dată și să preia conducerea. Brest rămâne pe locul 3 în Ligue 1, profitând de rezultatul acestui meci fabulos, ale cărui ponturi Franța au fost publicate online de cei mai buni experți ponturi pariuri.

  Gazdele au început meciul perfect, deschizând scorul prin Bafode Diakite (min.21), Edon Zhegrova mărind avantajul gazdelor în minutul 37. Cu toate acestea, Lyon a reușit să întoarcă rezultatul, marcând de trei ori prin Said Benrahma (min.65), Malick Fofana (min.82) și Alexandre Lacazette (min.88), apoi golul victoriei în prelungirile partidei prin Mama Balde (min.90+1).

Lille Își Vede Visul Distrus de Lyon

  În ciuda unei conduceri cu 2-0, Lille a cedat teren și a permis oaspeților să marcheze de trei ori în ultimele zece minute ale meciului. Deși au încercat să-și recupereze avantajul prin alt gol marcat de Diakite (min.85), Lille a sfârșit prin a fi învinsă de Lyon, iar pierderea îi costă locul pe podium în Ligue 1 în favoarea lui Brest, așa cum arată recentele statistici fotbal din Franța.

  După ce au avut în mână locul 3 în Ligue 1, Lille se vede întrecută de Lyon într-un meci plin de dramatism, care va rămâne în memoria suporterilor lui Lille ca unul dureros și regretat.

Festival de Goluri în Ligue 1: Olimpique Lyon Învinge Lille După O Revenire Epică
Lacazette a egalat în min.88, Lille - Lyon 3-3
Taguri