Type to search

Stiri Diverse

Argentina Se Califică în Finala Copa America După O Victorie Clară Împotriva Canadei

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Dominația Totală a Argentinei

  Campioana en-titre, Argentina, și-a asigurat locul în finala Copa America după o victorie convingătoare cu 2-0 împotriva Canadei în semifinala disputată marți în New Jersey. Golurile au fost marcate de Julian Alvarez și Lionel Messi, care au demonstrat încă o dată calitatea și experiența echipei deținătoare a titlului.

  Confirmând ultimele predicții fotbal americane, Argentina va întâlni Uruguay sau Columbia în finala de duminică programată să aibă loc în Florida, un meci crucial pentru mai mulți membri seniori ai echipei, incluzând jucători celebri care nu mai au nevoie de nicio prezentare, precum Messi, Angel Di Maria și Nicolas Otamendi.

Argentina Se Califică în Finala Copa America După O Victorie Clară Împotriva Canadei
Di Maria, Messi și Otamendi

Startul Dificil și Revenirea Argentiniană

  Deși Argentina a intrat în meci ca favorită, Canada a pus probleme serioase în primele 20 de minute. Jacob Shaffelburg a ratat două ocazii promițătoare, trimițând mingea pe lângă poartă. După ce au absorbit presiunea inițială, argentinienii au preluat conducerea în minutul 22, când Rodrigo De Paul a pasat către Julian Alvarez, care a înscris cu un șut precis.

  Dominând treptat jocul, Messi a avut șansa de a dubla avantajul în minutul 44, dar a trimis mingea pe lângă poartă după o acțiune individuală spectaculoasă, într-un meci ale cărui ponturi Copa America au fost expuse online de către cei mai buni specialiști în ponturi pariuri sportive.

Argentina Se Califică în Finala Copa America După O Victorie Clară Împotriva Canadei
Julian Alvarez a deschis scorul pentru Argentina

Performanța Revitalizată a lui Messi

  Lionel Messi, care s-a luptat cu o accidentare musculară mai devreme în turneu, a arătat revitalizat în semifinala de pe MetLife Stadium. El a marcat al doilea gol pentru Argentina în minutul 51, deviind cu piciorul un șut al lui Enzo Fernandez, păcălindu-l astfel pe portarul canadian Maxime Crepeau.

  Potrivit recentelor statistici fotbal ale competiției, acest gol l-a adus pe Messi la egalitate pe locul cinci în clasamentul marcatorilor all-time din Copa America, cu 14 goluri, alături de Paolo Guerrero și Eduardo Vargas. Totodată, Messi a depășit recordul lui Ali Daei, devenind al doilea cel mai bun marcator internațional, cu 109 goluri, fiind depășit doar de Cristiano Ronaldo, care are 130 de goluri pentru Portugalia.

Argentina Se Califică în Finala Copa America După O Victorie Clară Împotriva Canadei
Lionel Messi a stabilit scorul final, Argentina - Canada 2-0

Rezistența și Efortul Canadei

  Deși Argentina a avut un avantaj de două goluri, finalul meciului a fost tensionat. Canada a avut câteva ocazii de a reduce diferența, inclusiv o lovitură puternică a lui Tani Oluwaseyi în minutul 89 și o lovitură de cap care a trecut pe lângă poartă un minut mai târziu.

  Canada a avut o prestație remarcabilă în turneu, depășind așteptările și performanțele rivalilor mai bine cotați din CONCACAF, Mexic și Statele Unite. „Sunt cea mai bună echipă din lume, dar am avut șansele noastre la începutul jocului,” a declarat mijlocașul Stephen Eustaquio pentru presa americană.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri