Type to search

Stiri Tenis

Carlos Alcaraz Revine în Semifinale la Wimbledon După O Remontadă Senzațională

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Revenirea Spectaculoasă a lui Alcaraz

  Campionul en-titre de la Wimbledon, Carlos Alcaraz, s-a calificat în semifinale după o revenire spectaculoasă, eliminându-l pe americanul Tommy Paul cu scorul de 5-7, 6-4, 6-2, 6-2. După ce și-a adăugat un al treilea titlu de Grand Slam la French Open luna trecută, Alcaraz și-a continuat drumul spre apărarea trofeului major, demonstrându-și statutul de jucător de top. 

  Spaniolul a recunoscut că nu a jucat cel mai bun tenis al său, dar a găsit soluții pentru a câștiga meciul: „Când nu joc cel mai bun tenis, încerc să găsesc soluții pentru a fi puțin mai bun și a învinge adversarul.”

Destrămarea Visului lui Jannik Sinner

  Fanii tenisului așteptau cu nerăbdare un posibil duel între Alcaraz și Jannik Sinner, dar acesta nu va avea loc. Sinner, unul dintre tinerii jucători promițători din circuitul ATP, a fost eliminat de rusul Daniil Medvedev într-un meci disputat sub acoperișul terenului central, și ale cărui ponturi tenis au fost vizibile pe site-urile celor mai buni experți ponturi pariuri

  În ciuda unei lupte curajoase și a unor probleme de sănătate, Sinner nu a putut împiedica înfrângerea cu 6-7(7), 6-4, 7-6(4), 2-6, 6-3. „Dimineața aceasta nu m-am simțit grozav. Am avut probleme. Apoi, cu oboseala, a fost dificil,” a declarat Sinner după meci.

Carlos Alcaraz Revine în Semifinale la Wimbledon După O Remontadă Senzațională
Visul lui Sinner a fost spulberat de Medvedev

Performanța Remarcabilă a lui Jasmine Paolini

  Compatrioata lui Sinner, Jasmine Paolini, a avut în schimb o zi de neuitat pe terenul principal, dominând-o pe americanca Emma Navarro cu 6-2, 6-1 în doar 58 de minute. Aceasta victorie i-a asigurat un loc în semifinale, unde o va întâlni pe croata Donna Vekic.

  Vekic, care a avut îndoieli serioase despre durabilitatea genunchiului său după o operație suferită în 2021, a considerat chiar să se retragă, dar acum se găsește în prima ei semifinală de Grand Slam. „Acei câțiva ani au fost dificili,” a reflectat Vekic. „Acum, să ajung la cel mai bun rezultat al meu la un Grand Slam, sunt foarte mândră de mine și de echipa mea.”

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri