Type to search

Stiri Diverse

Argentina Gata Să Își Apere Titlul la Copa America 2024: Drumul Dificil Către Finală

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Performanța Remarcabilă a Argentinei în fața Canadei

  Argentina a demonstrat din nou calitatea sa excepțională în meciul de marți împotriva Canadei, câștigând cu 2-0 și asigurându-și locul în finala Copa America 2024. Antrenorul Lionel Scaloni a lăudat echipa pentru performanța sa impresionantă, subliniind că drumul până aici nu a fost deloc ușor.

  Deși Canada, clasată pe locul 48 în lume, a jucat un fotbal energic și a încercat să transforme meciul într-o luptă fizică, talentul Argentinei a strălucit în final, confirmând ultimele predicții fotbal americane. Sud-americanii au avansat în finală, după un meci ale cărui ponturi Copa America au fost făcute public despecialiștii în ponturi pariuri sportive.

  Julian Alvarez și Lionel Messi au marcat golurile decisive, confirmând prezența Argentinei în finala celui de-al treilea turneu major consecutiv, după victoriile reușite la Cupa Mondială 2022 și Copa America 2021. „Este extrem de greu să ajungi într-o altă finală. Este greu pentru că știm cât de dificil este să ajungem acolo,” a declarat Scaloni reporterilor. „Toată lumea a crezut că va fi un parcurs ușor, dar nu a fost deloc așa. Canada a dovedit astăzi că este un adversar foarte dificil.”

Argentina Gata Să Își Apere Titlul la Copa America 2024: Drumul Dificil Către Finală
Lionel Scaloni

Ultima Șansă pentru Veteranii Echipei

  Această ediție a competiției Copa America ar putea fi ultima ocazie pentru mulți dintre jucătorii seniori ai Argentinei de a străluci pe scena internațională. Angel di Maria, în vârstă de 36 de ani, a declarat anul trecut că se va retrage din fotbalul internațional după Copa America, în timp ce Lionel Messi, 37 de ani, și Nicolas Otamendi, 36 de ani, se apropie și ei de finalul carierelor lor.

  „Știți cum mă simt în legătură cu Angel. Nu vrem să-l retragem mai devreme decât este necesar,” a spus Scaloni. „Nu vrem să simțim melancolie. Trebuie să-l lăsăm să joace și apoi vom vedea dacă putem să-l convingem să rămână cu noi. Dar până acum, este aici și trebuie să-i permitem să se bucure de acest moment.” În ceea ce privește Messi, Scaloni a adăugat: „Pentru Leo, este similar cu Angel. Trebuie să-l lăsăm să fie și nu vom fi niciodată cei care să-i închidem ușa. Poate fi cu echipa noastră atât timp cât dorește.”

Argentina Gata Să Își Apere Titlul la Copa America 2024: Drumul Dificil Către Finală
Di Maria, Messi și Otamendi

Provocările din Finală

  În finala de duminică, Argentina va întâlni Columbia, echipă care a învins Uruguay în cea de-a doua semifinală. Columbia are o serie impresionantă de 27 de meciuri fără înfrângere sub conducerea antrenorului Nestor Lorenzo, potrivit recentelor statistici fotbal americane.

  „Aceste două potențiale adversare sunt echipe naționale de top, dar ar fi imprudent să spun că prefer una sau alta,” a declarat Scaloni. „Una dintre ele ne-a învins deja. A fost un meci foarte dificil. Nu am jucat împotriva Columbiei cu acest antrenor, dar știm că ar putea fi foarte dificil.”

  Antrenorul Canadei, Jesse Marsch, a fost mândru de performanța echipei sale la Copa America, în ciuda înfrângerii din semifinale. „Le-am spus jucătorilor că sunt foarte mândru de ei. Am avut performanțe incredibile, doar începând procesul nostru,” a spus Marsch. „Trebuie să găsim o modalitate de a extinde baza noastră de jucători și să continuăm să ne provocăm grupul să se unească și să poată performa în astfel de momente.”

Argentina Gata Să Își Apere Titlul la Copa America 2024: Drumul Dificil Către Finală
Jesse Marsch
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri