Type to search

Stiri Euro 2024

Luis de la Fuente Dezvăluie Secretul Succesului Spaniei la Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Calitatea și Coeziunea Echipei

  Antrenorul Spaniei, Luis de la Fuente, a lăudat echipa sa pentru calitatea și coeziunea demonstrată în revenirea de la un gol în meciul împotriva Franței, care le-a asigurat un loc în finala Euro 2024. De la Fuente a subliniat că meritul aparține în totalitate jucătorilor săi și dorinței lor nestăvilite de succes. El a menționat că echipa sa are o versatilitate și calități individuale excepționale, care împreună creează un stil de fotbal unic, ce va fi evident în finala de duminică, împotriva Angliei.

  „Conceptul nostru de fotbal se bazează pe încrederea în sine. Asta dorim să jucăm, dorim să ne folosim punctele forte. Știu că suntem capabili să jucăm fotbal, am văzut asta pe tot parcursul turneului,” a spus De la Fuente. „Individual, jucătorii sunt fantastici, dar oferă și beneficii colective prin calitățile lor individuale… ei lucrează întotdeauna pentru binele comun, pentru efortul colectiv.”

Luis de la Fuente Dezvăluie Secretul Succesului Spaniei la Euro 2024
Luis de la Fuente

Spiritul de Sacrificiu și Dorința de Îmbunătățire

  Antrenorul a lăudat generozitatea jucătorilor săi în efort și muncă, subliniind că această echipă este insațiabilă și dorește mereu să se îmbunătățească. Spania a revenit în meciul împotriva Franței după ce Randal Kolo Muani a deschis scorul, adolescentul Lamine Yamal egalând cu un gol fabulos în minutul 21, iar Dani Olmo adăugând un al doilea gol câteva minute mai târziu într-un meci spectaculos, ale cărui ponturi pariuri au fost făcute public de excelenți experți ponturi pariuri.

  De la Fuente a răspuns criticilor care i-au contestat deciziile și selecțiile echipei, amintindu-le că el își cunoaște cel mai bine jucătorii după o lungă istorie cu mulți dintre ei. „Vreau să știți că acest lucru poate să vă surprindă mai mult decât ne surprinde pe noi, pentru că noi știam posibilitățile pe care le aveam… Îi cunosc pe acești fotbaliști și îmi bazez deciziile pe cât de bine îi cunosc,” a explicat el.

Luis de la Fuente Dezvăluie Secretul Succesului Spaniei la Euro 2024
Yamal și Olmo au propulsat Spania în finala Euro 2024

Elogiul pentru Lamine Yamal

  De la Fuente a avut cuvinte de laudă speciale pentru Lamine Yamal, al cărui gol l-a descris drept „un moment de geniu”. „Toți știm cine este. Trebuie să avem grijă de el,” a spus antrenorul. „Vreau să lucreze cu aceeași umilință, să-și păstreze picioarele pe pământ pentru a continua să se îmbunătățească, să învețe cu aceeași atitudine și profesionalism, acea maturitate pe care o arată pe teren.”

  Antrenorul spaniol a subliniat că Yamal pare un jucător mult mai experimentat și a celebrat faptul că este spaniol și parte din echipa națională. „Sper să ne putem bucura de el mulți ani de acum înainte,” a concluzionat De la Fuente.

Luis de la Fuente Dezvăluie Secretul Succesului Spaniei la Euro 2024
Adolescentul Yamal în luptă cu trei fotbaliști germani
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri