Type to search

Stiri Euro 2024

Lamine Yamal: Minunea Spaniolă care a Uimit Euro 2024

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Debutul Exploziv al lui Lamine Yamal

  Lamine Yamal, tânărul de 16 ani al echipei Spaniei, a încercat să reducă entuziasmul stârnit de golul său spectaculos împotriva Franței, dar a recunoscut că atingerea finalei Campionatului European a fost un vis devenit realitate pentru el și mama sa. Creativitatea, viteza și stilul său de joc au strălucit în cadrul unei echipe spaniole care a câștigat toate cele șase meciuri de la Euro 2024.

  Potrivit ultimelor statistici fotbal mondiale, Yamal a devenit cel mai tânăr jucător care a marcat la un Campionat Mondial sau European, depășind recordul legendarului brazilian Pele, cu un gol uimitor în minutul 21, care a ajutat Spania să întoarcă scorul și să învingă Franța cu 2-1, într-un meci ale cărui ponturi Euro 2024 au fost dezvăluite de excelenți specialiști în ponturi pariuri sportive.

  Întrebat cum se simte după ce a înscris probabil cel mai frumos gol de la Euro 2024, Yamal a declarat: „Sunt foarte fericit pentru victorie și pentru că am ajuns în finală. Nu știu dacă este cel mai bun gol al turneului, dar pentru mine este cel mai special pentru că a ajunge în finala cu echipa națională la Euro este ceva super special pentru mine”.

Lamine Yamal: Minunea Spaniolă care a Uimit Euro 2024
Yamal și mama sa

Impactul Asupra Echipei și Recunoașterea Publică

  Antrenorul său, Luis de la Fuente, a descris golul lui Yamal ca fiind „un moment de geniu”. Deși întrebat dacă este conștient că a devenit un simbol al turneului, Yamal a răspuns că nu îi pasă de opiniile publicului despre contribuția sa individuală. „Încerc să nu mă uit prea mult la asta. Nu știu dacă sunt un simbol sau nu. Asta nu ajută cu nimic pe teren. Trebuie să ajut echipa mea, asta încerc să fac și asta am încercat să fac astăzi,” a spus Yamal.

  „Am fost foarte fericit după fluierul final. Este un vis devenit realitate, să ajung în finala cu echipa națională de seniori,” a adăugat el. Yamal a subliniat importanța visului său și al mamei sale, menționând că golul marcat împotriva Franței a fost cu atât mai special datorită semnificației personale și familiale.

Lamine Yamal: Minunea Spaniolă care a Uimit Euro 2024
De la Fuente are totală încredere în tânărul Yamal

Răspunsul lui Yamal la Critici

  Golul și înfrângerea Franței au fost răspunsul perfect la remarca anterioară a mijlocașului francez Adrien Rabiot, care ar fi spus că Yamal trebuie să facă mult mai mult împotriva Franței dacă vrea să joace în finală. În timpul meciului, Yamal a alergat către o cameră de televiziune strigând „Vorbește acum, vorbește acum!”

  Întrebat cui se adresa, Yamal a refuzat să spună: „Persoana despre care vorbesc, acea persoană va ști cine este acea persoană”. Acest moment a arătat nu doar talentul său pe teren, ci și încrederea și determinarea tânărului jucător spaniol de a răspunde criticilor și de a demonstra că merită locul său în echipă.

Lamine Yamal: Minunea Spaniolă care a Uimit Euro 2024
Duelul Yamal-Rabiot s-a încheiat cu victoria adolescentului spaniol
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri