Type to search

Stiri Euro 2024

Franța Părăsește Euro 2024: Decepție Majoră pentru Fanii Naționalei Cocoșului Galic

Avatar of Xpert Bet
Share
Banner Statistici Premium xpertbet

Dezamăgirea Fanilor Francezi

  Franța și-a luat rămas bun de la Euro 2024 în urma unui eșec dezamăgitor cu 2-1 împotriva Spaniei, în semifinale. Fanii francezi au resimțit din nou acea familiară senzație de dezamăgire, mai ales că echipa lor a venit la turneu ca una dintre favorite.

  Cu Kylian Mbappe ca și căpitan, Franța a marcat un singur gol din acțiune în tot turneul, conform ultimelor statistici fotbal europene, iar vedeta Mbappe nu a reușit să facă diferența așteptată într-un meci ale cărui ponturi Euro 2024 au fost publicate online de cei mai buni experți ponturi pariuri.

  După ce au preluat conducerea devreme în meci, francezii au permis Spaniei să revină cu două goluri în doar patru minute înainte de pauză și nu au mai amenințat cu adevărat adversarii, care s-au mulțumit să-și apere avantajul. Antrenorul Spaniei, Luis de la Fuente, a fost criticat anterior pentru tactica sa conservatoare, dar de această dată, echipa sa a menținut controlul jocului, în ciuda absenței a trei jucători cheie.

Franța Părăsește Euro 2024: Decepție Majoră pentru Fanii Naționalei Cocoșului Galic
Mbappe și Franța au dezamăgit la Euro 2024

Performanță Ineficientă și Tactică Îndoielnică

  Franța a avut o abordare limitată în presingul asupra apărării spaniole, care a pasat mingea în propriul teren pentru a trage de timp. În afara loviturii de cap a lui Randal Kolo Muani din minutul nouă, Franța a avut doar două șuturi pe poartă și, deși erau conduși, nu au reușit să producă combinații simple, jucătorii optând pentru șuturi de la distanță care au trecut mult peste poartă.

  Decizia surprinzătoare a antrenorului Didier Deschamps de a-l lăsa pe Antoine Griezmann pe bancă s-a dovedit costisitoare, având în vedere că Franța a câștigat doar unul din ultimele opt meciuri în care Griezmann nu a fost titular, potrivit ultimelor statistici fotbal franceze. Aceasta a fost o încheiere potrivită pentru o campanie sub așteptări a Franței, care a ajuns cu greu în semifinale.

Franța Părăsește Euro 2024: Decepție Majoră pentru Fanii Naționalei Cocoșului Galic
Griezmann pe banca de rezerve

Declarațiile lui Didier Deschamps

  După înfrângerea cu 2-1, Deschamps a declarat că ineficiența în fața porții a fost cauza principală a eliminării Franței de la Campionatul European. Franța a marcat doar patru goluri în șase meciuri, iar efortul lui Kolo Muani din meciul contra Spaniei a fost primul gol din acțiune după două autogoluri și un penalty.

  Deschamps a luat asupra sa responsabilitatea pentru forma slabă a lui Mbappe și Griezmann, recunoscând că cei doi nu au jucat la capacitatea lor maximă. El a subliniat că echipa franceză a avut dificultăți în a se adapta din cauza absenței unor arme ofensive importante și a recunoscut că echipa a avut un nivel de energie scăzut, fiind la al șaselea meci din turneu.

  Decizia lui Mbappe de a juca fără mască a fost aprobată de echipa medicală franceză, după ce atacantul a renunțat la protecția pe care o folosea din cauza unei fracturi de nas suferite în primul meci al turneului contra Austriei.

Franța Părăsește Euro 2024: Decepție Majoră pentru Fanii Naționalei Cocoșului Galic
Didier Deschamps
Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri