Type to search

Ponturi pariuri Ponturi Europa League

Paks vs Corvinul Ponturi Pariuri Europa League si Statistici Fotbal 11 Iulie 2024

Avatar of xpertbet
Share
Paks Corvinul Ponturi
Banner Statistici Premium xpertbet
Zile
Ore
Minute
fluier
Arbitru

Mohammad Aslam

Stadion
Stadion

Fehérvári úti Stadion

Icon
Transmis la TV

Digi Sport 1
Prima Sport 1

ceas
Ora de incepere

20:00

Paks vs Corvinul Ponturi

Paks Corvinul Ponturi pentru turul preliminar al Europa League, ce va avea loc pe 11 iulie 2024, la ora 20:00. Meciul se va disputa pe Fehérvári úti Stadion din Paks și va fi transmis pe Digi Sport și Prima Sport. Această confruntare este crucială pentru ambele echipe și oferă numeroase oportunități pentru pariori. Mai jos găsiți ponturi Paks Corvinul Hunedoara oferite de experți.

Paks

  • Jucători Cheie: Zsolt Haraszti, Milan Szekszardi, portarul Szappanos.
  • Plusuri: Atac puternic, eficiență ridicată în fața porții.
  • Minusuri: Vulnerabilitate defensivă împotriva echipelor bine organizate.
  • Stil de Joc: Ofensiv, bazat pe posesie și pase rapide.

Corvinul Hunedoara

  • Jucători Cheie: Sergiu Buș, Roger, David Miculescu.
  • Plusuri: Capacitate de a marca în finalul meciurilor, experiență în meciuri dramatice.
  • Minusuri: Defensivă vulnerabilă, pierderea golgheterului Marius Coman.
  • Stil de Joc: Defensiv, bazat pe contraatacuri rapide.

ECHIPE PROBABILE Paks Corvinul

Logo
Paks
Portar Szappanos
Fundași Osvath, Kinyik, Lenzser, J Szabo
Mijlocași Papp, Mezei, Konyves, B Szabo
Atacanți Bode, Hahn
Logo
Corvinul Hunedoara
Portar Broke
Fundași Jacob, Lica, Manolache, Velisar
Mijlocași Bradu, Neacsa, Pirvulescu, Mitran
Atacanți Wolf, Lupu

ponturi Paks Corvinul

Victorie Paks @ 1.50

Forma recentă a lui Paks, cu 3 victorii și un egal în ultimele 5 meciuri, combinată cu avantajul terenului propriu, le conferă un avantaj semnificativ. În contrast, Corvinul a pierdut categoric ultimele meciuri și are o defensivă fragilă. Astfel, o victorie a lui Paks este o alegere logică pentru pariori.

ANALIZA MECI

Ponturi Paks Corvinul

 Pe data de 11 iulie 2024, la ora 20:00, Fehérvári úti Stadion din Paks va găzdui prima manșă a turului preliminar al Europa League dintre Paks și Corvinul. Acest meci, transmis în direct pe Prima Sport și Digi Sport, marchează începutul aventurii europene pentru ambele echipe. Pentru Paks, vicecampioana Ungariei și câștigătoarea Cupei, acest meci reprezintă o oportunitate de a-și confirma forma excelentă din sezonul precedent. De cealaltă parte, Corvinul Hunedoara, deținătoarea Cupei României, își începe campania europeană într-un context destul de dificil, având în vedere recentul eșec din Supercupa României împotriva FCSB-ului.

 Paks a avut un sezon remarcabil în 2023-2024, terminând pe locul 2 în campionatul maghiar, cu 58 de puncte, și câștigând Cupa Ungariei pentru prima dată în istoria sa de 72 de ani. Performanțele lor recente includ cinci meciuri amicale, cu rezultate notabile precum victoria cu 3-1 împotriva Austriei Viena și un egal de 0-0 cu Jedinstvo din Serbia. În ultimele cinci meciuri de acasă, Paks a obținut trei victorii, un egal și a suferit o singură înfrângere, ceea ce subliniază forța lor pe teren propriu.

 Corvinul Hunedoara, deși a câștigat Cupa României într-o manieră impresionantă, a avut dificultăți în meciurile amicale din această vară, pierzând în fața lui Celje și Borac Banja Luka, ambele echipe având experiență în competițiile europene. De asemenea, hunedorenii au început sezonul oficial cu o înfrângere clară, 0-3, împotriva FCSB-ului în Supercupa României. Această performanță fluctuantă le aduce provocări semnificative în meciul din Ungaria.

 În ceea ce privește întâlnirile directe, acest meci va fi primul dintre cele două echipe, ceea ce adaugă un plus de incertitudine și excitare. Totuși, statisticile recente ale fiecărei echipe oferă câteva indicii despre posibila desfășurare a partidei. De exemplu, șase din ultimele șase meciuri ale Hunedoarei au avut mai mult de trei goluri, în timp ce patru din ultimele șase meciuri ale lui Paks au văzut ambele echipe marcând.

 Golgheterii celor două echipe joacă un rol crucial în strategia fiecărei formații. La Paks, cei mai importanți jucători sunt portarul Szappanos, convocat și la Euro, și experimentatul Konyves, care a marcat 11 goluri în campionatul anterior. Corvinul, pe de altă parte, a pierdut golgheterul Marius Coman, transferat la Sepsi OSK, dar a reușit să aducă câteva nume importante precum Sergiu Buș și brazilianul Roger.

 Pe scurt, meciul dintre Paks și Corvinul Hunedoara se anunță a fi unul plin de intensitate și oportunități de pariere. Cu Paks în formă bună pe teren propriu și Corvinul având ceva de demonstrat după recentul eșec, fanii fotbalului și pariorii se pot aștepta la un duel interesant și imprevizibil.

Paks: Formă, știri si statistici

 Paks FC, echipa gazdă, vine în acest meci după unul dintre cele mai bune sezoane din istoria sa. Vicecampioana Ungariei a încheiat sezonul 2023-2024 pe locul 2, la 16 puncte în urma campioanei Ferencvaros, dar a reușit să câștige Cupa Ungariei, un trofeu care a confirmat progresul lor constant. Echipa, antrenată de Gyorgy Bognar din februarie 2023, a demonstrat o coeziune și o determinare remarcabile, calități ce au fost evidente în meciurile lor recente.

 

 În ultimele cinci meciuri acasă, Paks a obținut trei victorii, un egal și a suferit o singură înfrângere. Victoriile includ un impresionant 4-1 împotriva Budaorsi și un 3-1 împotriva Austriei Viena. Înfrângerea cu 1-4 în fața Bohemians arată că echipa poate avea dificultăți împotriva unor adversari bine organizați, dar performanțele lor recente indică o echipă capabilă să se ridice la nivelul competiției.

 

 Un aspect important al jocului lui Paks este atacul lor eficient. Cu o medie de 2,4 goluri pe meci în ultimele cinci partide, echipa demonstrează o capacitate ofensivă solidă. Zsolt Haraszti și Milan Szekszardi sunt printre cei mai eficienți jucători, Haraszti fiind cunoscut pentru abilitatea sa de a marca și de a crea oportunități pentru coechipieri. În apărare, portarul Szappanos oferă siguranță, fiind un jucător cu experiență internațională.

 

 Stilul de joc al lui Paks se bazează pe posesie și atacuri rapide. Echipa preferă să joace un fotbal ofensiv, cu pase scurte și rapide, încercând să deschidă defensiva adversarilor prin mișcări bine coordonate. Acest stil a fost eficient în campionatul intern și în meciurile amicale, dar rămâne de văzut cum se va comporta împotriva unei echipe defensive precum Corvinul Hunedoara.

 

 Pe partea defensivă, Paks a avut câteva probleme, cum ar fi meciul pierdut cu Bohemians, unde au primit patru goluri. Totuși, echipa a reușit să se redreseze rapid, arătând o capacitate de adaptare și de îmbunătățire a performanțelor. Antrenorul Gyorgy Bognar a subliniat importanța concentrării și a disciplinei în apărare, aspecte care vor fi cruciale în meciul împotriva Hunedoarei.

 

 În ceea ce privește absențele, Paks nu se confruntă cu probleme majore, având la dispoziție aproape toți jucătorii importanți. Singurele incertitudini sunt legate de forma fizică a unor jucători cheie, dar antrenorul Bognar este încrezător că echipa sa va fi pregătită pentru provocarea europeană.

 

 Comparativ cu Corvinul Hunedoara, Paks are avantajul de a juca acasă și de a avea un lot mai valoros, evaluat la aproximativ 9,35 milioane de euro. Totuși, diferența de valoare nu este uriașă, iar echipa trebuie să fie atentă la surprizele pe care le poate oferi formația română. De asemenea, experiența internațională a jucătorilor lui Paks poate fi un factor decisiv în gestionarea presiunii și a momentelor cheie ale meciului.

 

 Paks intră în acest meci cu un moral ridicat, având în vedere rezultatele pozitive din ultimele săptămâni. Echipa are toate motivele să fie încrezătoare, dar trebuie să abordeze meciul cu seriozitate și să evite subestimarea adversarului. Cu un plan de joc bine pus la punct și cu susținerea fanilor, Paks are șanse mari să obțină un rezultat pozitiv și să facă un pas important spre calificarea în turul următor al Europa League.

Corvinul Hunedoara: Formă, știri si statistici

 Corvinul Hunedoara, deținătoarea Cupei României, intră în acest meci european cu multe provocări și întrebări legate de forma lor recentă. Echipa antrenată de Florin Maxim a avut o vară dificilă, pierzând ambele meciuri amicale și suferind o înfrângere categorică în Supercupa României împotriva FCSB-ului. Cu toate acestea, Hunedorenii speră să își recapete forma și să surprindă în competițiile europene.

 

 Sezonul precedent a fost unul de succes pentru Corvinul, care a câștigat Cupa României într-o finală dramatică împotriva Oțelului Galați, câștigând la penalty-uri după un 2-2 în timpul regulamentar. Această performanță le-a adus un loc în preliminariile Europa League, o oportunitate rară pentru echipa din Liga a II-a a României. Totuși, debutul în acest sezon a fost departe de așteptări, iar echipa trebuie să își îmbunătățească rapid jocul pentru a face față în competițiile internaționale.

 

 În meciurile de deplasare, Corvinul a avut performanțe mixte. În ultimele cinci meciuri în afara casei, echipa a obținut doar o victorie, suferind trei înfrângeri și obținând un egal. Aceste rezultate arată o vulnerabilitate în meciurile din deplasare, ceea ce poate fi un factor decisiv în meciul cu Paks. În plus, pierderea golgheterului Marius Coman, transferat la Sepsi OSK, a lăsat un gol semnificativ în ofensiva echipei.

 

 Stilul de joc al Corvinului sub conducerea lui Florin Maxim este unul defensiv, cu accent pe organizare și contraatacuri rapide. Echipa se bazează pe o defensivă solidă și pe exploatarea greșelilor adversarilor. Acest stil a funcționat bine în Cupa României, dar rămâne de văzut cum va face față unei echipe ofensive și bine organizate precum Paks.

 

 Absentele și transferurile sunt, de asemenea, aspecte importante pentru Corvinul. Echipa a adus câțiva jucători noi, printre care Sergiu Buș și brazilianul Roger, dar pierderea lui Marius Coman și plecarea portarului Florin Iacob au slăbit considerabil echipa. De asemenea, hunedorenii se bazează pe un lot cu o valoare de piață de aproximativ 5,74 milioane de euro, semnificativ mai mică decât cea a lui Paks.

 

 Comparativ cu Paks, Corvinul are avantajul de a fi jucat deja un meci oficial în acest sezon, ceea ce le oferă un ritm competițional mai bun. Totuși, diferențele de valoare și experiență între cele două echipe sunt evidente. Corvinul trebuie să își maximizeze fiecare oportunitate și să joace cu ambiție și determinare pentru a avea șanse reale de calificare.

 

 În ceea ce privește statistica, Corvinul a avut o medie de 7,4 cornere pe meci în deplasare, ceea ce sugerează un joc ofensiv moderat. În meciurile lor, procentul de peste 8,5 cornere este de 50%, iar echipa tinde să marcheze mai des în ultimele 15 minute ale jocului, ceea ce arată o tendință de a forța în finalul meciurilor. De asemenea, șase din ultimele șase meciuri ale lor au avut mai mult de trei goluri, indicând o defensivă vulnerabilă și un atac capabil să profite de oportunități.

 

 Pe scurt, Corvinul Hunedoara se află într-o poziție dificilă, dar nu imposibilă. Cu o strategie bine gândită și o execuție precisă, echipa poate surprinde și poate obține un rezultat pozitiv în Ungaria. Echipa trebuie să își valorifice punctele forte și să evite greșelile defensive care le-au costat în meciurile recente. Determinarea și ambiția vor fi esențiale pentru hunedoreni în această aventură europeană.

Ponturi Pariuri Paks Corvinul

     Bine ați venit pe xpertbet.ro, locul ideal pentru a găsi cele mai bune ponturi pariuri Europa League. Indiferent dacă sunteți un parior experimentat sau un începător, suntem aici să vă oferim cele mai precise și actualizate ponturi Europa League. Echipa noastră de experți analizează fiecare meci în detaliu, pentru a vă ajuta să luați cele mai bune decizii de pariere și să maximizați câștigurile.

     Europa League este una dintre cele mai interesante competiții europene, aducând împreună echipe din diverse campionate pentru a concura la un nivel înalt. Pentru a vă asigura că aveți cele mai bune șanse de câștig, este esențial să aveți acces la ponturi pariuri Europa League de încredere. Fiecare meci este unic și necesită o analiză atentă pentru a identifica cele mai bune oportunități de pariere.

     Unul dintre meciurile interesante din acest sezon este cel dintre Paks și Corvinul Hunedoara. Ambele echipe au jucători de valoare și stiluri de joc distincte, ceea ce face ca ponturile Paks Corvinul Hunedoara să fie foarte valoroase pentru orice parior serios. Echipa noastră a studiat în detaliu forma ambelor echipe, tacticile utilizate și jucătorii cheie, pentru a vă oferi cele mai bune predicții pentru acest meci.

     Pe lângă analiza detaliată a meciurilor din Europa League, xpertbet.ro vă oferă și predictii fotbal azi pentru o varietate de competiții și evenimente sportive. Indiferent de sportul sau liga care vă interesează, echipa noastră este aici să vă ofere predicții de calitate bazate pe o analiză detaliată și date actualizate. Predictii fotbal azi sunt esențiale pentru a vă asigura că aveți toate informațiile necesare pentru a paria cu succes.

     În fiecare zi, echipa noastră lucrează intens pentru a vă furniza cele mai precise pronosticuri fotbal azi. Fiecare predicție este bazată pe o analiză amănunțită a meciurilor viitoare, oferindu-vă cele mai bune oportunități de pariere. Indiferent de echipele implicate, ne străduim să vă oferim cele mai exacte pronosticuri fotbal azi pentru a vă ajuta să luați cele mai bune decizii.

     La xpertbet.ro, ne mândrim cu echipa noastră de experți care folosesc cele mai avansate tehnici de analiză pentru a vă oferi cele mai bune ponturi pariuri Europa League. Fiecare meci este studiat în detaliu, luând în considerare factori precum forma echipelor, performanțele anterioare și condițiile de joc. Astfel, puteți fi sigur că aveți acces la cele mai precise ponturi Europa League disponibile.

     Meciul dintre Paks și Corvinul Hunedoara este doar unul dintre numeroasele evenimente pe care le acoperim cu atenție. Ponturile Paks Corvinul Hunedoara includ recomandări pentru diverse tipuri de pariuri, de la scor corect până la numărul total de goluri și jucători care ar putea marca. Analizăm fiecare detaliu pentru a vă oferi predicții de încredere și informații complete pentru a vă maximiza șansele de câștig.

     Pe lângă Europa League, oferim predictii fotbal azi pentru o gamă largă de competiții, inclusiv ligile naționale și internaționale de fotbal, turnee de tenis și campionate de baschet. Indiferent de sportul pe care doriți să pariați, echipa noastră de experți vă oferă predicții bazate pe date concrete și analize aprofundate. Fiecare pronosticuri fotbal azi este gândit să vă ofere cele mai bune informații pentru a paria inteligent.

     Parierea pe sporturi nu este doar o chestiune de noroc, ci și de cunoaștere și strategie. De aceea, xpertbet.ro se angajează să vă ofere cele mai bune ponturi pariuri Europa League și predictii fotbal azi, astfel încât să aveți toate informațiile necesare pentru a paria inteligent. Fiecare predicție vine cu o explicație detaliată pentru a vă ajuta să înțelegeți raționamentul din spatele ei și să o utilizați în avantajul vostru.

     Pentru a vă asigura că sunteți mereu la curent cu cele mai noi informații, site-ul nostru este actualizat constant cu ponturi Europa League și pronosticuri fotbal azi. Indiferent unde vă aflați, puteți accesa xpertbet.ro de pe orice dispozitiv pentru a consulta cele mai recente analize și predicții. Suntem aici să vă ghidăm prin fiecare etapă a parierii, asigurându-ne că aveți cele mai bune informații la îndemână.

     Meciul dintre Paks și Corvinul Hunedoara este un exemplu perfect de cum ponturile Paks Corvinul Hunedoara vă pot ajuta să faceți pariuri câștigătoare. Analizăm forma echipelor, absențele importante, tacticile folosite și multe alte aspecte pentru a vă oferi predicții de încredere. Fiecare detaliu contează și suntem dedicați să vă oferim cele mai precise ponturi pariuri Europa League.

     Nu uitați să verificați secțiunea noastră dedicată predictii fotbal azi pentru a găsi cele mai bune oportunități de pariere. Fiecare predicție este susținută de o analiză amănunțită și de expertiza noastră vastă în domeniul pariurilor sportive. Indiferent de competiție, suntem aici să vă oferim cele mai bune pronosticuri fotbal azi, astfel încât să puteți paria cu încredere.

     La xpertbet.ro, ne străduim să fim partenerul vostru de încredere în lumea pariurilor sportive. Fie că sunteți interesat de Europa League sau de alte competiții, echipa noastră de experți este aici să vă ofere ponturi pariuri Europa League și pronosticuri fotbal azi de calitate. Vă încurajăm să reveniți zilnic pentru cele mai recente predicții și să profitați de cunoștințele noastre pentru a câștiga la pariuri.

     Așadar, dacă sunteți în căutarea celor mai bune ponturi pariuri Europa League, ponturi Europa League, ponturi Paks Corvinul Hunedoara, predictii fotbal azi și pronosticuri fotbal azi, xpertbet.ro este locul potrivit pentru voi. Alăturați-vă comunității noastre de pariori și începeți să câștigați cu ajutorul analizelor și predicțiilor noastre de top. Vă mulțumim că ați ales xpertbet.ro și vă dorim mult succes la pariuri!

     Prin oferirea de ponturi fotbal de calitate, ne străduim să devenim partenerul vostru de încredere în lumea pariurilor sportive. Fie că sunteți interesat de meciuri internaționale sau competiții naționale, echipa noastră de experți este aici să vă ghideze prin fiecare pariu. Vă încurajăm să reveniți zilnic pentru cele mai recente pronosticuri fotbal azi și să profitați de cunoștințele și experiența noastră.

     Nu ratați ocazia de a paria inteligent și de a vă maximiza câștigurile cu ajutorul ponturilor pariuri Europa League oferite de xpertbet.ro. Suntem dedicați să vă oferim cele mai bune analize și predicții pentru a vă ajuta să luați cele mai informate decizii la pariuri.

Banner Statistici Premium xpertbet
Taguri